Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οδηγοί δώστε βάση: Έρχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου!

Τι θα πρέπει να προσέξετε!

12 Νοεμβρίου 2018 09:10
Οδηγοί δώστε βάση: Έρχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σήμερα Δευτέρα, στην περιοχή Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, λόγω εκδήλωσης για την μετονομασία της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου.

Συγκεκριμένα από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ρυθμίσεις:

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κ. Καραμανλή και,

Καθορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κορωπί της Λ. Βάρης- Κορωπίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, ως λωρίδα αντίθετης κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Λ.Κ.Καραμανλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Πριν 28 μέρες πέθανε ο γιος τους, σήμερα έφυγαν και οι δύο γονείς από την ζωή!

Σε περίπτωση που οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία/διασταυρώσεις:

Λ. Βάρης Κορωπίου και Λ. Αγ. Μαρίνας: Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Βάρη-Γλυφάδα μέσω της Λ. Αγ. Μαρίνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; H επιστροφή της Αλεξανδράκη, η αποχώρηση και η ανακοίνωση για το Νάσο Παπαργυρόπουλο! (videos)

Λ. Βάρης Κορωπίου και Αναγυρούντος: Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Κορωπί μέσω των οδών Βάκχου και Βασ. Κων/νου. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share