Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχεται κυκλώνας που θα σαρώσει την Ελλάδα!

Χειροτερεύει κι άλλο ο καιρός! Πόσο θα κρατήσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα!

27 Σεπτεμβρίου 2018 13:34
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχεται κυκλώνας που θα σαρώσει την Ελλάδα!

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προκειμένου να προειδοποιήσει για τα έντονα φαινόμενα που έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ώρες.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΗ 27/09/2018

Οι θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι έντασης 7-9 μποφόρ που πνέουν στο βόρειο Ιόνιο, τα ανατολικά ηπειρωτικά και σε επίπεδο θύελλας (10 μποφόρ) τοπικά στο Αιγαίο και το νότιο Ιόνιο, σταδιακά μέχρι το βράδυ θα σημειώσουν μικρή εξασθένηση από βορρά προς νότο αλλά στα νότια πελάγη (νότιο Ιόνιο και θάλασσα Κυθήρων) θα διατηρηθεί η έντασή τους (9-10 μποφόρ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίεργη μέρα με ένταση και ανατροπές και για τα 12 ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! (video)

Από το απόγευμα οι βροχές που σημειώνονται στα νότια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και την Κρήτη όπου τη νύχτα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/09/2018

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο (κυρίως στην ανατολική και τη νότια) και την Κρήτη. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις Κυκλάδες και προς το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις εντάσεως στο Αιγαίο 6-7 και το πρωί τοπικά 8 μποφόρ και στο Ιόνιο 8 με 9 μποφόρ και το πρωί τοπικά 10 μποφόρ. Βαθμιαία μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα πνέουνε με ένταση στο Ιόνιο 6-7 και στο Αιγαίο με 5-6 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φιλία που γίνεται τραπεζικός λογαριασμός: Η απίστευτα προκλητική δήλωση του Μαυρίδη για τον Τανιμανίδη!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/09/2018

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν με κύρια χαρακτηριστικά:

Τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα

Τη σταδιακή επικράτηση νότιων ανέμων οι οποίοι στο νότιο Ιόνιο μέχρι το μεσημέρι θα φτάσουν τα 8-9 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Γεωργίου με το "Καφενείο των φιλάθλων"! Σε ποιο κανάλι θα προβάλλεται;

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/09/2018

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν την κεντρική και νότια χώρα. Νότιοι άνεμο πολύ θυελλώδεις και πιθανώς σε επίπεδο θύελλας (9-10 μποφόρ) θα πνέουν στα νότια πελάγη.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share