Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα στην ελληνική αγορά: Διαταγή για δέσμευση περιουσίας πασίγνωστης αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Αγωνία για χιλιάδες εργαζόμενους!

18 Σεπτεμβρίου 2018 15:07
Βόμβα στην ελληνική αγορά: Διαταγή για δέσμευση περιουσίας πασίγνωστης αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον βορειοελλαδίτικο όμιλο σούπερ-μάρκετ «Μασούτης».

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της επιχείρησης στην Αθήνα, μέσω της εξαγοράς της «Προμηθευτικής», οι δικαστικές αρχές με προσωρινή διαταγή αποφάσισαν τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσία της τελευταίας.

Η απόφαση βγήκε μετά από προσφυγή δύο εταιρειών για απαιτήσεις ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Προμηθευτικής Κρεάτων Α.Ε., η οποία ήταν η εταιρεία που διαχειριζόταν τα κρεοπωλεία των σούπερ μάρκετ της Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μάχη στην Prime Time: “Τατουάζ”, Next Top Model ή “Επιστροφή” κέρδισε την τηλεθέαση;

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η Μασούτης σε επίσημη ανακοίνωσή αφήνει υπόνοιες για σχέδιο τρίτων με σκοπό να δημιουργηθούν «σκιές» εκ του μη όντος σχετικά με την εξαγορά της Προμηθευτικής.

«Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρίας "Προμηθευτική Τροφίμων ΑΕ" από την εταιρία "Δ. Μασούτης ΑΕ", υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιριών να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η "Προμηθευτική Τροφίμων ΑΕ" είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει. Οι υποθέσεις αυτές θα κριθούν από τα αρμόδια δικαστήρια και η εταιρία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της» υπογραμμίζει η Μασούτης.

Η κύρια δίκη των ασφαλιστικών μέτρων θα εκδικασθεί στις 17 Οκτωβρίου.

Πηγή: star.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share