Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Αυτά τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά τον Δεκαπενταύγουστο!

Ποια, πού και με τι ωράριο

14 Αυγούστου 2018 12:26
Αυτά τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά τον Δεκαπενταύγουστο!

Για την Ελλάδα όπως για αρκετές χώρες της Ευρώπης η 15η Αυγούστου είναι καθολική αργίατόσο για τον δημόσιο όσο και για τον ιδιωτικό τομέα. Παρόλα αυτά και λόγο του τουριστικού χαρακτήρα της χώρας ένας ικανοποιητικός αριθμός από σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ο μεγαλύτερος όγκος των σούπερ μάρκετ που θα ανοίξουν τις πόρτες τους τον Δεκαπενταύγουστο αφορά πυκνοκατοικημένες τουριστικές περιοχές στην ηπειρωτική Ελλάδα καθώς και στα περισσότερα νησιά της χώρας.

Lidl
Tα καταστήματα της Lidl την Τετάρτη 15.08 θα παραμείνουν κλειστά εκτός από τα ακόλουθα καταστήματα : Βρασνά, Νέα Μηχανιώνα, Επανομή, Περαία, Άγιος Αθανάσιος - Κατερίνη, Λεπτοκαρυά, Παραλία - Κατερίνη, Χερσόνησος - Κρήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε κορυφαίος Έλληνας γιατρός!

Μασούτης
Κλειστά θα παραμείνουν σχεδόν όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης όμως από τις οκτώ το πρωί έως τις εννέα το βράδυ θα παραμείνουν ανοικτά τα καταστήματα σε Κόρινο, Λεπτοκαρυά, Λιτόχωρο και Πλαταμώνα και από τις 10 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα τα σούπερ μάρκετ σε Νέους Επιβάτες, Μηχανιώνα, Περαία, Επανωμή και Βρασνά.

Χαλκιαδάκης
Το μοναδικό κατάστημα της κρητικής αλυσίδας που λειτουργήσει το Δεκαπενταύγουστο είναι αυτό στον παραλιακό οικισμό Κόκκινη Χάνι στον δήμο Χερσονήσου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ANT1: Κι όμως ο Ηλίας Ψινάκης είχε γράψει το σενάριο γνωστής σειράς του καναλιού!

Πέρα από τις παραπάνω αλυσίδες αναμένεται να ανοίξουν και αρκετά καταστήματα σούπερ μάρκετ επώνυμων αλυσίδων που έχουν αναπτυχθεί με την μέθοδο franchise και λειτουργούν τις Κυριακές που προβλέπονται από τον νόμο στις τουριστικές περιοχές καθώς καταστήματα σούπερ μάρκετ μικρότερων αλυσίδων που δραστηριοποιούνται στην νησιωτική χώρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις το ωράριο λειτουργίας είναι αυτό που ακολούθουν και τις Κυριακές.

 

Πρέπει να διαβάσετε

Ροή ειδήσεων

Share