Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στο έλεος του καύσωνα η χώρα: Που θα "βαρέσει" 40αρια σήμερα;

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού!

22 Ιουλίου 2018 09:09
Στο έλεος του καύσωνα η χώρα: Που θα

«Καμίνι» περιμένει τους Αθηναίους και όχι μόνο τις επόμενες δύο ημέρες, αφού ο πρώτος καύσωνας θα μετατρέψει σε «καζάνι που βράζει» την Αττική, έστω και για δύο ημέρες.

Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα αποπνικτική, κυρίως στο Λεκανοπέδιο καθώς το θερμό σκηνικό θα συμπληρώσει μάλιστα και σκόνη από την Αφρική!

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο στο εσωτερικό της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και θα φθάσει κατά τόπους τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε ορισμένες περιοχές δεν αποκλείεται να αγγίξει τους 40!

Παρ΄όλα αυτά ο καύσωνας που θα «σαρώσει» τη χώρα, όχι μόνο θα είναι παροδικός, αλλά από Τρίτη έρχονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μάλιστα δεν αποκλείεται να έχουν έντονο χαρακτήρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22 Ιουλίου;

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Κυριακή
Την Κυριακή (22/07) στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Το απόγευμα στα ανατολικά νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 22 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι αρχικά βόρειοι, βορειοδυτικοί και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 34 και στην Κρήτη κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share