Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ισχυρές χιονοπτώσεις από το βράδυ!

14 Φεβρουαρίου 2018 13:20
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ισχυρές χιονοπτώσεις από το βράδυ!

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα το βράδυ σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν από σήμερα το βράδυ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα έχουμε στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Την Πέμπτη (15-2-18)

Α) Μέχρι το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου και η Ήπειρος. Μέχρι το βραδύ η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος. Βαθμιαία η ανατολική Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), η Εύβοια, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει απόψε στο αγώνισμα! Το έπαθλο που θα δοθεί για πρώτη φορά φέτος

Από το μεσημέρι η κεντρική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και μέχρι τη νύχτα πιθανόν τα παραθαλάσσια της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Β) Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρώτικης χωράς και βαθμιαία σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, και της δυτικής και κεντρικής Στέρεας (από 400 περίπου μέτρα).

Την Παρασκευή (16-2-18)

Α) Μέχρι τις πρωινές ώρες πιθανόν η κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία και Ημαθία).

Μέχρι το μεσημέρι πιθανόν η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και οι Κυκλάδες. Kατά διαστήματα μέχρι τη νύχτα τα Δωδεκάνησα και πιθανόν η Κρήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Το ύπουλο σχέδιο της κλίκας των Μαχητών για να "φάει" την... επόμενη "Ροδάνθη"! Τι συνέβη στην χθεσινή ψηφοφορία που δεν κατάλαβε κανείς;

Β) Πυκνές χιονοπτώσεις πιθανόν να σημειωθούν το πρωί στα Ορεινά - ημιορεινά της Ημαθίας, της Πιερίας, της Χαλκιδικής και της Ανατολικής Θεσσαλίας.

Μέχρι το μεσημέρι στα ορεινά της βόρειας Πελοποννήσου (κυρίως της Αχαΐας από 800 μέτρα), της Ευρυτανίας και της Φωκίδας (από 400-500 μετρα) και της Φθιώτιδας (από 500 - 600 μέτρα).

 

Πρέπει να διαβάσετε

Ροή ειδήσεων

Share