Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στα ελληνικά σούπερ μάρκετ: Αντιεξουσιαστές έχουν δηλητηριάσει προϊόντα υδροχλωρικό οξύ!

19 Δεκεμβρίου 2017 11:40
Συναγερμός στα ελληνικά σούπερ μάρκετ: Αντιεξουσιαστές έχουν δηλητηριάσει προϊόντα υδροχλωρικό οξύ!

Προϊόντα γνωστών πολυεθνικών εταιρειών υποστηρίζουν πως δηλητηρίασαν με υδροχλωρικό οξύ, άγνωστα άτομα που αυτοαποκαλούνται «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές».

Σε ανάρτησή τους σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουασιαστικού χώρου, με τίτλο «πράσινη Νέμεσις 3», αναφέρουν πως η ενέργεια τους πραγματοποιήθηκε σε σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου: Το πρόσωπο "κλειδί" που εμφανίζεται ξαφνικά και ανατρέπει όλα τα δεδομένα!

Χαρακτηριστικά σημειώνουν, «επιλέξαμε να κάνουμε σαμποτάζ στα παρακάτω προϊόντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για πρακτικούς λόγους παραθέτουμε ένα δείγμα οπτικού υλικού από τα προιόντα που δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ, βήμα προς βήμα. Θα ξεκινήσουμε να τα επανατοποθετούμε στα ράφια από τις 20.12 ως και τις 24.12 σε διαφορετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Αθήνα και όλη τη Θεσσαλονίκη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακό έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Συγκλονίζουν τα σπαρακτικά μηνύματα των συγγενών της νεκρής συζύγου στο Facebook!

Οι άγνωστοι υποστηρίζουν πως έβαλαν με σύριγγα το υδροχλωρικό οξύ στα προϊόντα και στη συνέχεια τα επανατοποθέτησαν στα ράφια.

Υπενθυμίζεται πως παρόμοιες ενέργειες «τροφικής τρομοκρατίας» είχαν πραγματοποιηθεί το 2013 και το 2016.

Πηγή: newspost.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share