Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυστηρή προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου: "Κακοκαιρία απρόβλεπτης έντασης και επικίνδυνη"

6 Νοεμβρίου 2017 10:01
Αυστηρή προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα από αύριο, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις του μετεωρολόγου, Σάκη Αρναούτογλου.

Η κακοκαιρία θα πλήξει κυρίως την Τρίτη τα δυτικά και την Τετάρτη κατά τόπους και σε αρκετές περιοχές κυρίως τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης πιθανώς και της Αττικής με βροχές και καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Η φωτογραφία του Μιχάλη Ζαμπίδη από το χθεσινό επεισόδιο επικράτειας που έχει "γονατίσει" το ίντερνετ!

Ειδικότερα ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει: «Κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει την πόρτα μας από την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ ΠΡΩΤΑ στα δυτικά και την Τετάρτη κατά τόπους και σε αρκετές περιοχές κυρίως της δυτικής, κεντρικής και βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης πιθανώς και της Αττικής με βροχές και καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες!

Μάλιστα μετά από ένα διάλειμμα την Πέμπτη τα τελευταία στοιχεία θέλουν την χώρα να εισέρχεται σε έναν νέο γύρο αξιόλογων αλλά και κατά τόπους και έντονων βροχών και καταιγίδων απο την ερχόμενη Παρασκευή! Kλασικός βροχάρης Νοέμβρης!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Late Night: Ρίχνει τελείως το επίπεδο ο Γιώργος Λιάγκας! Δεν πάει το μυαλό σας ποιον θα έχει καλεσμένο στην εκπομπή του!

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share