Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ξανθές vs Μελαχρινές: 5 λόγοι που κάνουν τις δεύτερες ακαταμάχητες!

8 Αυγούστου 2017 23:26
Ξανθές vs Μελαχρινές: 5 λόγοι που κάνουν τις δεύτερες ακαταμάχητες!

5 λόγοι για τους οποίους προτιμάμε τις μελαχρινές από τις ξανθές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο τραγουδιστής και το φλαμίνγκο του: Η χιουμοριστική φωτογραφία του Βαλάντη στην παραλία!

Ένα σοφό γνωμικό λέει πως «τις ξανθές τις θέλουμε στο κρεβάτι, αλλά τις μελαχρινές παντρευόμαστε». Η αλήθεια, βέβαια, δεν είναι ακριβώς έτσι… Και στο σεξ οι σκουρόχρωμες γυναίκες μπορεί να αποδειχθούν καλύτερα.

Μπορεί η άποψη να μοιάζει -εκ πρώτης ανάγνωσης- υποκειμενική, αλλά δείτε γύρω σας. Αυτά είναι τα στερεότυπα που ξέρουμε. Και η αφορμή δεν είναι τα… ρατσιστικά ανέκδοτα για τις ξανθές, αλλά η άποψη που έχει κυριαρχήσει στο πέρασμα των αιώνων.

Διαβάστε τους 5 λόγους και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

5. Τζιοκόντα

Οι μελαχρινές είναι πιο όμορφες. Αξίωμα. Πιο γοητευτικές. Ο διασημότερος πίνακας όλων των εποχών, η Τζιοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, απεικονίζει μια μελαχρινή. Ο χαρακτηρισμός που μπορεί να περιγράψει καλύτερα μια ξανθιά είναι «εντυπωσιακή». Για παράδειγμα, η Μέριλιν Μονρόε είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που πέρασαν από τη γη εκ… συστάσεώς της! Αλλά η ομορφιά και η γοητεία είναι κάτι που ξεχειλίζει στις μελαχρινές.

4. Περνάς καλά

Την ώρα που η ξανθιά έχει μάθει να ζει σε έναν κόσμο που το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχεί, είναι να συνεχίσει να εντυπωσιάζει το… κοινό της, η μελαχρινή θα σε φροντίσει. Θα σου μαγειρέψει, θα σε αφήσει να δεις με την ησυχία σου τον Πάμπλο Γκαρσία να «κεντάει» στο γήπεδο, θα βγάλεις και μια συνεννόηση στα δύσκολα. Μια μελαχρινή ξέρει πέντε πράγματα παραπάνω από το να βάζει μια συσκευή στην πρίζα. Αυτό είναι σημαντικό. Δίπλα σε μια ξανθιά, θα πρέπει να είσαι μεταμορφωμένος σε… manual, για να καταφέρεις να ανταποκριθείς!

3. Παθιασμένες

Σκέψου το μεσογειακό πάθος των Ιταλίδων, των Ελληνίδων, των Ισπανίδων… Το ταμπεραμέντο των γυναικών της Λατινικής Αμερικής… Οι μελαχρινές είναι παθιασμένες, σε σχέση με τις «κρύες» και πάντα… «ανέκφραστες» ξανθιές των βορείων χωρών. Αυτό σαν… γεωγραφικός κανόνας. Κατά τα άλλα, το απαράμιλλο πάθος στο κρεβάτι που έχουν οι μελαχρινές, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό των ξανθών, κυρίως γιατί, οι δεύτερες βλέπουν το όλο παιχνίδι αλλιώς. Μια μελαχρινή έχει τη διάθεση να ευχαριστήσει πρώτα τον εραστή της, σε αντίθεση με την ξανθιά, που έχει σαν προτεραιότητα να ευχαριστηθεί πρώτα η ίδια.

2. Η γκρίνια του χρώματος

Το αιώνιο άγχος της ξανθιάς έχει σχέση με το… χρώμα των μαλλιών της! Μπορεί ο κόσμος γύρω της να χάνεται, αλλά εκείνη είναι ικανή να στεναχωριέται για το αν φαίνονται… πορτοκαλί. Όταν εκείνη πηγαίνει για βαφή στο κομμωτήριο, η αγωνία σου για το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη, ακόμη και από εκείνη που είχες στα πέναλτι του τελικού του Μπάγερν – Τσέλσι. Γιατί ξέρεις πως για τους επόμενους δύο μήνες, θα έχεις ένα μόνιμο βούισμα στα αυτιά σου, από τη γκρίνια! Ενώ η μελαχρινή… Πάντα cool!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο τραγουδιστής και το φλαμίνγκο του: Η χιουμοριστική φωτογραφία του Βαλάντη στην παραλία!

1.Μαυρίστε την!

Θα είσαι εκείνος που θα πανηγυρίζει κάθε φορά που θα βρίσκεις προσφορά για να κάνει solarium. Θέλει να είναι η «ξανθιά Ριάνα» και αυτό θα σε βγάλει από τα ρούχα σου πολλές φορές! Θα κάνει τρελά πράγματα για να μαυρίσει, θα έχει νεύρα γιατί δεν θα μπορεί να βάλει φούστα, δεν θα νιώθει σέξι και δεν θα σου κάθεται… Μια δοκιμή θα σε πείσει, αν και δεν το συνιστούμε!

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share