Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το Σάββατο! Τι μας περιμένει;

21 Απριλίου 2017 13:41
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το Σάββατο! Τι μας περιμένει;

Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προειδοποιεί η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο. Όπως αναφέρει στη νότια χώρα θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι η Πελοπόννησος, η Κρήρη, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η ανατολική Στερεά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίαιτα – αστραπή: Χάστε έως και 2 κιλά σε 24 ώρες!

Σημειώνεται ότι ψυχρές αέριες μάζες προερχόμενες από τις Βαλκανικές χώρες φτάνουν στην Ελλάδα με συνέπεια να υπάρξει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας που θα φτάσει έως και τους 10 βαθμούς Κελσίου, με αποκορύφωμα το Σάββατο, οπότε και θα εκδηλωθούν τα κυρίως φαινόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άρης περνάει στους Διδύμους: Πως θα περάσουν τα ζώδια το τριήμερο!

Η άπνοια, σε συνδυασμό με την ξαστεριά που αναμένεται, θα διαμορφώσουν αρκετά επικίνδυνες συνθήκες για τις καλλιέργειες τα ξημερώματα της Παρασκευής και του Σαββάτου, με τη θερμοκρασία να πέφτει υπό του μηδενός κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Βόρειας Θεσσαλίας και της Θράκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε από ανακοπή καρδιές πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής!

Την Κυριακή, τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά σε όλη τη χώρα, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση έως και 6 μποφόρ. Τη Δευτέρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share