Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Oι νέες αφίξεις της πόλης: Bar και εστιατόρια που ήρθαν πρόσφατα στην Αθήνα και αξίζουν την προσοχή μας!

10 Ιανουαρίου 2017
Oι νέες αφίξεις της πόλης: Bar και εστιατόρια που ήρθαν πρόσφατα στην Αθήνα και αξίζουν την προσοχή μας!

Το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει τις νέες αφίξεις της πόλης. Bar και εστιατόρια που ήρθαν τις τελευταίες εβδομάδες στην Αθήνα και εντυπωσιάζουν.

Δείτε αναλυτικά:

Casca - Mια νέα άφιξη έρχεται να δώσει φρέσκο αέρα αλλά και ποιότητα στη Μαρίνα Ζέας. Το Casca λοιπόν ήρθε για να αναζωογονήσει μια ολόκληρη περιοχή και να σου προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες κάθε στιγμή της ημέρας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Moriarty - Μέχρι πρότινος εκεί βρίσκαμε την «Πρίζα». Πλέον το κλασικό bar έδωσε τη θέση του σε ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο bar που πήρε το όνομά του από τον "κακό" του Σέρλοκ Χολμς και έχει αρκετά στοιχεία της βρετανικής κουλτούρας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Quartier d’Athènes - Ένας προσεγμένος και καλοστημένος χώρος όπου ξεχωρίζει η ανάγλυφη ανθική ταπετσαρία και το σκούρο ξύλο καθώς και τα custom made φωτιστικά παλαιού τύπου μαζί με τους δερμάτινους βαθυπράσινους καναπέδες δημιουργεί αμέσως αίσθηση οικειότητας, σε μια γειτονιά που βρίσκονται μερικά από τα πιο... φασαριόζικα bar της Αθήνας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Red Door - Το Red Door λοιπόν είναι το νέο εγχείρημα του Χρήστου Σουρλίγκα (Koi) που αποτελεί ένα bar-restaurant από αυτά με την... ζόρικη πόρτα στο Λονδίνο και μας μυεί στην ιεροτελεστία του yakiniku (σημαίνει «ψήνω κρέας» στα ιαπωνικά). Εδώ με το που μπαίνει βγάζεις τα παπούτσια (φοράς σοσονάκια μιας χρήσης) και επιλέγεις το κρέας που επιθυμείς, ενώ το μενού περιλαμβάνει ακόμη ramen soup, dim sum, τεμπούρα και σαλάτα κίμτσι, σε μια 100% εμπειρία από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάιμ bistro - Από τις αρχές Δεκεμβρίου ήρθε όμως το Λάιμ bistro στο Γκάζι , σερβίροντας χορτοφαγικά πιάτα, από τα οποία απουσιάζει η γλουτένη και η ζάχαρη, αλλά είναι πλούσια σε δημιουργικότητα και γεύση!

Δείτε περισσότερα εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μια υπέροχη γιορτή ξεκινά στην καρδιά της Αθήνας και δεν πρέπει να τη χάσεις: Χιλιάδες βιβλία από 1 ευρώ στην Πλατεία Κοτζιά!

 

Ροή ειδήσεων

Share