Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μια νέα άφιξη στη σκιά της Ακρόπολης! Ποιο είναι το ολοκαίνουριο bar restaurant στο Θησείο;

6 Οκτωβρίου 2016
Μια νέα άφιξη στη σκιά της Ακρόπολης! Ποιο είναι το ολοκαίνουριο bar restaurant στο Θησείο;

Ένα νέο υψηλών προδιαγραφών bar restaurant έρχεται να προστεθεί στην πόλη και την γειτονιά του Θησείου, εδώ και λίγα 24ωρα. Ο λόγος για το Επτά 7, που μας υποδέχεται στη σκιά της Ακρόπολης για μια γευστική εμπειρία στην πιο δημιουργική της φάση.


Μια περιπέτεια που γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική όταν αρχίζει να ταυτίζεται με την σύγχρονη ελληνική Γαστρονομική σκηνή. Βότανα και μυρωδικά που ζουν και αναπτύσσονται στη Μεσόγειο αρώματα βανίλιας, λευκές χειροποίητες κρέμες , γεύσεις που σε προκαλούν να ασχοληθείς μαζί τους. Πρωταγωνιστές δύο έλληνες δημιουργοί. Ο executive chef Και ο εκφραστής της μοντέρνας ελληνικής δημιουργικής γαστρονομικής σκηνής Γιάννης Στανίτσας και ο ταλαντούχος Δημήτρης Παπαϊωάννου ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Info

Ερμού 119 & Άστιγκος 10, τηλ. 21 0321 2010

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γεύσεις από Κολομβία, Μεξικό και Βενεζουέλα μέχρι φαγητό της γιαγιάς: 10 νέα και παλιά εστιατόρια της Αθήνας που αξίζει να πας αυτή τη στιγμή!

Στα καλύτερα του Χαλανδρίου: 10+1 υπέροχα στέκια για ποτό, καφέ και φαγητό που πρέπει να επισκεφθείς!

Από τη Σικελία μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στην Αθήνα: Tα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης για μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Αθήνας: Ο μικρός πεζόδρομος μια ανάσα από το Σύνταγμα, με τα μαγαζάκια- θησαυρούς!

Upupa Epops: Ποιο είναι το ολοκαίνουριο bar για το οποίο μιλά όλη η Αθήνα;

 

Ροή ειδήσεων

Share