Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το Copa Copana ανοιχτό από 11/5

17 Μαΐου 2011
Το Copa Copana ανοιχτό από 11/5

Το πάρκο που αγαπήθηκε από τον κόσμο και έγινε σήμα κατατεθέν της θερινής διασκέδασης ανοίγει τις πύλες του στο Αττικό κοινό.

Ο πολυθεματικός χώρος COPA COPANA, άνοιξε ξανά τις πύλες του στο αττικό κοινό από τις 11 Μάιου 2011, εγκαινιάζοντας το φετινό καλοκαίρι για την εταιρεία ΑΡΙΩΝ, μέλος του "Ομίλου Επιχειρήσεων Salas", γνωστής πια από τις αίθουσες εκδηλώσεων που διαθέτει σε διάφορα μέρη της Αττικής.

Η ΑΡΙΩΝ επεκτείνει τις δραστηριότητες της, αναλαμβάνοντας την διαχείριση αυτού του πάρκου που αγαπήθηκε από το κοινό, αποτελώντας τον ιδανικό θερινό προορισμό εντός των τειχών της πόλης. Όντας μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα, η ΑΡΙΩΝ με το έμπειρο προσωπικό, με διακοσμητικές παρεμβάσεις, αλλά και ουσιαστικές λειτουργικές αλλαγές είναι πεπεισμένη ότι και αυτό το καλοκαίρι, το COPA COPANA θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην καρδιά του κοινού.

Ένα εξωτικό περιβάλλον για «παιδιά» κάθε ηλικίας, δεκαπέντε (15) λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Τεράστιες πισίνες και νεροτσουλήθρες, εστιατόρια με ποικιλία εδεσμάτων, cafe, χώροι πραγματοποίησης εκδηλώσεων, παιδότοποι κλπ, είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες του πάρκου, που με τις προσιτές τιμές, τις προδιαγραφές ασφαλείας και την σφραγίδα ποιότητας που φέρει το όνομα της ΑΡΙΩΝ θα προσελκύσουν τις ελληνικές οικογένειες, που ίσως φέτος δεν καταφέρουν να αποδράσουν εκτός των τειχών της πόλης, αλλά και όλους τους λάτρεις της διασκέδασης και της ανεμελιάς.

 

Ροή ειδήσεων

Share