Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μάλαμας, Χαρούλης, Μαραβέγιας, Ζουγανέλη: Η έκπληξη του χειμώνα στην Άνοδο;;;

21 Σεπτεμβρίου 2013
Μάλαμας, Χαρούλης, Μαραβέγιας, Ζουγανέλη: Η έκπληξη του χειμώνα στην Άνοδο;;;

Τα πράγματα είναι απλά. Αν ανακοινωθεί και επίσημα ότι οι παραπάνω καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στην Άνοδο της Οδού Πειραιώς, τότε μιλάμε για την έκπληξη του χειμώνα. Για το μαγαζί που θα συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που είχαμε (τις οποίες δεν επιβεβαιώνει το γραφείο παραγωγής) είναι ότι στην Άνοδο θα εμφανιστεί ο Σωκράτης Μάλαμας.

Οι νέες πληροφορίες που μας έρχονται είναι ότι στον ίδιο χώρο που είχε κλείσει και θα ανοίξει δυναμικά, όπως όλα δείχνουν -φέτος, θα εμφανιστούν ακόμα -ο καθένας με το δικό του πρόγραμμα φυσικά- οι: Γιάννης Χαρούλης, (που άνοιξε μάτια και έκλεισε στόματα με τα δύο sold out στον Λυκαβηττό), ο Κωστής Μαραβέγιας (από τον οποίο περιμένουμε και έναν ζωντανά ηχογραφημένο δίσκο από τα live που έκανε το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών) και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που και αυτή έχει το δικό της κοινό.

Μιλάμε για τέσσερις καλλιτέχνες στων οποίων τις ζωντανές εμφανίσεις δεν πέφτει καρφίτσα χειμώνα καλοκαίρι.

Ακόμα όμως δεν επιβεβαιώνονται επίσημα οι πληροφορίες αυτές παρότι θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε τουλάχιστον ασφαλείς...

πηγή: www.musicpaper.gr


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Μουσικές Σκηνές

Ροή ειδήσεων

Share