Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

O Ορφέας Περίδης για λίγες παραστάσεις στο Ρυθμό Stage !

1 Μαρτίου 2012
O Ορφέας Περίδης για λίγες παραστάσεις στο Ρυθμό Stage !

Ο Ορφέας Περίδης, ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και τροβαδούρος ανεβαίνει στη σκηνή του Ρυθμού Stage για λίγες εμφανίσεις από την Παρασκευή 9 Μαρτίου & κάθε Παρασκευή.

Στις εμφανίσεις του αυτές τον συνοδεύουν τρεις νέοι τραγουδοποιοί ο Βασίλης Μασσαλάς (ακουστική κιθάρα), η Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, τζουράς και μαντολίνο) και ο Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί).

Παρουσιαζει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του από τους οχτώ προηγούμενους δίσκους του ("Φωτοβολίδα", "Φεύγω", "Ζηλεύει η νύχτα", "Αμερικάνικα", "Τα Μέγαρα", "Αχ να σε δω", "Κάτι μου κρύβεις","O Ρομπέν των καμένων δασών", "Εθνικό Έλλειμμα"), καθώς και αποσπάσματα από το καινούργιο του cd με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ», μια θεματική εργασία-αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες.

Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους πρώτους προσωπικούς δίσκους του Βασίλη Μασσαλά: «Λοξή ματιά», της Εύας Ατματζίδου: «Μάταιο ροζ» και του Αλέξανδρου Ιακώβου: «Κάτι καινούργιο απ' τα παλιά».

Πρόκειται περί μιας μουσικής συνάντησης τεσσάρων πολύ-μουσικών τραγουδοποιών, που χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους παιξίματος και ερμηνείας, αποδίδουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα με ποικιλία ρυθμών και τραγουδιών.

Ρυθμός Stage:

Μαρίνου Αντύπα 38

16346 Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Ώρα έναρξης: 11:00μμ

 

Μουσικές Σκηνές

Ροή ειδήσεων

Share