Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μελίνα Κανά και Λιζέτα Καλημέρη, θα μας μαγέψουν με τις μελωδίες και τις φωνές τους στην "Αυλαία"

6 Φεβρουαρίου 2012
Μελίνα Κανά και Λιζέτα Καλημέρη, θα μας μαγέψουν με τις μελωδίες και τις φωνές τους στην

Δύο κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη, θα μας μαγέψουν με τις μελωδίες και τις φωνές τους, στις δύο μοναδικές τους παραστάσεις, τις Δευτέρες 6 και 13 Φεβρουαρίου, στη μουσική σκηνή Αυλαία....

Οι δύο αυθεντικές ερμηνεύτριες θα συμπράξουν με τους κορυφαίους μουσικούς Νίκο Μέρμηγκα στο μπουζούκι και το λαούτο και Βαγγέλη Κονταράτο στις κιθάρες, συνθέτοντας ένα αρμονικό μουσικό σχήμα, με μοναδική χημεία.

Το -προσεκτικά επιλεγμένο- ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την πορεία τους στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και διασκευές σε αγαπημένα τους κομμάτια.

Τραγούδια όπως τα «Μεταξωτά», «Βάλε Κρασί», «Αερικό», «Μιλώ για Σένα», «Ήτανε Αέρας», «Σαν Καταιγίδα», «Σαλώμη», «Πνοή του Ανέμου» θα αναμιχθούν με παλιά αγαπημένα λαϊκά κομμάτια, αλλά και με αυτοσχεδιασμούς και εκπλήξεις, σε δύο απολαυστικές βραδιές ακρόασης και συμμετοχής.

Η χημεία των δυο τους θα τους επιτρέψει να προσαρμόσουν το ρεπερτόριό τους ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής και τελικά, να χαρίσουν μια γεμάτη βραδιά.

Πληροφορίες: Μουσική σκηνή Αυλαία, Αγίου Όρους 15, Βοτανικός, 210- 3474074, www.avlea.gr . Τη Δευτέρα 6 και 13 Φεβρουαρίου, στις 10 μ.μ., είσοδος 10 ευρώ.

πηγή: clickatlife.gr

 

Μουσικές Σκηνές

Ροή ειδήσεων

Share