Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Στάθης Δρογώσης σε μουσικές περιπλανήσεις σήμερα και αύριο...Δίπλα στο ποτάμι!!

27 Ιανουαρίου 2012
Ο Στάθης Δρογώσης σε μουσικές περιπλανήσεις σήμερα και αύριο...Δίπλα στο ποτάμι!!

Ο Στάθης Δρογώσης παρουσιάζει ένα μοναδικό διήμερο φεστιβάλ-γιορτή για τους τρόπους που μπορούμε να βρούμε για να μοιραζόμαστε τη μουσική, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στη μουσική σκηνή «Δίπλα στο ποτάμι».....

Πέρα από τις δικές του δουλειές, ο Στάθης Δρογώσης παρουσιάζει -για πρώτη φορά- και τις δουλειές των groups που κυκλοφόρησαν από την εταιρία του, την Antelma Music, στόχος της οποίας είναι να ανακαλύπτει και να κυκλοφορεί τις δουλειές νέων δημιουργών.

Έτσι, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα εμφανιστούν μαζί του οι Άγριες Φράουλες και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου οι Minor Project και οι Radiosol.

Σε αυτό το διήμερο φεστιβάλ, ο Στάθης Δρογώσης κάνει μια αναδρομή στη μέχρι σήμερα πορεία του και παράλληλα, παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ, με τίτλο «Όμορφη Ζωή», το οποίο είναι το πρώτο στην Ελλάδα που δίνεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του δημιουργού.

Επιθυμία του είναι να μας προσφέρει με τον καινούργιο του ήχο ό,τι δικό του έχουμε αγαπήσει από τα προσωπικά του albums, αλλά και ό,τι μη δικό του έχει αγαπήσει εκείνος.

Πληροφορίες: Δίπλα στο Ποτάμι, Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγ. Ανάργυροι, 210 2610444, 210 2610438, www.diplastopotami.gr , την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 10 μ.μ., είσοδος 10 ευρώ (κρασί ή μπύρα).

 

Μουσικές Σκηνές

Ροή ειδήσεων

Share