Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Έλενα Παπαρίζου μας φτιάχνουν το κέφι στο Βοτανικός Live Stage

Μαζί τους και η νέα καλλιτέχνης φαινόμενο Αναστασία

18 Νοεμβρίου 2022 09:11
Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Έλενα Παπαρίζου μας φτιάχνουν το κέφι στο Βοτανικός Live Stage
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βοτανικός Live Stage επέστρεψε δυναμικά τη φετινή σεζόν, με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Έλενα Παπαρίζου για πρωταγωνιστές και την νέα ταλαντούχα, καλλιτέχνη Αναστασία.

Παράλληλα, ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει καταφέρει την τελευταία δεκαετία να πρωταγωνιστεί σε κέντρα διασκέδασης της Αθήνας που ο κόσμος τα γέμιζε στις εμφανίσεις του! Ξεκίνησε από το ιστορικό 4711 παίζοντας κυρίως διασκευές ποπ και ροκ τραγουδιών αλλά και δικά του από τους πρώτους του δίσκους. Η απόλυτη καταξίωση δεν άργησε να έρθει μέσα από τις εμφανίσεις του στο Acro αλλά και την συνεργασία με την Ελεάννα Βραχάλη που έχει υπογράψει τους στίχους στους 5 τελευταίους του δίσκους! Τα Τελευταία δύο χρόνια πραγματοποίησε εμφανίσεις στο Έναστρον κάνοντας και την πρώτη του μεγάλη συνεργασία με την Καίτη Γαρμπή, ενώ φέτος στο Βοτανικός live stage θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις με ακόμη ένα τεράστιο όνομα την Έλενα Παπαρίζου!

Ο Γιώργος Σαμπάνης εκτός από τραγουδιστής είναι και κορυφαίος συνθέτης υπογράφοντας τα τελευταία χρόνια τεράστιες επιτυχίες για τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Μαζωνάκης, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Πλούταρχος, Πασχάλης Τερζής και άλλοι. Κατά το παρελθόν έχει υπάρξει και πρωταθλητής του στίβου με 14 χρυσά μετάλλια σε πανελλαδικό επίπεδο!

Η Έλενα Παπαρίζου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την eurovision το 2001 και την συμμετοχή με τους Antique και τον Νίκο Παναγιωτίδη με το τραγούδι "Die for you" που κατέλαβε την 3η θέση! Από τότε ως και σήμερα απασχολεί μόνιμα τα μουσικά δρώμενα μέσα από τις επιτυχίες της που την κατατάσσουν ως μία από τις πλέον εμπορικές τραγουδίστριες της τελευταίας 20ετίας με 4 πλατινένιους και 7 χρυσούς δίσκους έχοντας ταυτόχρονα και τις περισσότερες προβολές στο youtube ανάμεσα σε όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες!

Γεννήθηκε στην Σουηδία από Έλληνες γονείς, έχοντας καταγωγή από το Μουζάκι και την Κρανέα. Τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι τα έκανε στην Σουηδία κάνοντας με τους Antique διασκευές σε ελληνικές επιτυχίες, κάτι που άρχισε να έχει απήχηση τόσο στην Σουηδία όσο και στην Ελλάδα. Μετά την συμμετοχή στην Eurovision επιλέγει να κάνει πλέον σόλο καριέρα στην Ελλάδα, κάτι που την ανέδειξε ως μία από τις μεγαλύτερες σταρ των τελευταίων ετών.

Φέτος η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στις πίστες, κάτι που τα τελευταία χρόνια το κάνει πολύ επιλεκτικά, έχοντας στο πλευρό της έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους καλλιτέχνες και κορυφαίο συνθέτη, τον Γιώργο Σαμπάνη κάνοντας στο Βοτανικός Live Stage μία από τις κορυφαίες συνεργασίες της φετινής σεζόν!

Ο Βοτανικός live stage λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Κανονικές & Φοιτητικές κρατήσεις στο τηλέφωνο 210-2205035

Ώρα έναρξης 23.30

Βοτανικός Τιμή φιάλης από 170€ / 4 άτομα (special 210€ - premium 250€)

Τιμή φοιτητικής κράτησης: 140€ / 6 άτομα (μόνο Παρασκευές)

Είσοδος με ποτό στο μπαρ: 20€

Διεύθυνση Ιερά Οδός 72, Αθήνα, 104 47

 

Ροή ειδήσεων

Share