Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Το μεγαλύτερο σχήμα της χρονιάς κάνει πρεμιέρα - Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή μαζί στο NOX

Μην το χάσεις!

3 Νοεμβρίου 2022 09:25
Το μεγαλύτερο σχήμα της χρονιάς κάνει πρεμιέρα - Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή μαζί στο NOX
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μεγαλύτερη συνεργασία της χρονιάς, το πιο δυνατό σχήμα που υπήρξε ποτέ... ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή, συναντιούνται στην πίστα του NOX και δίνουν νόημα στα βράδια μας.

Με την ευκαιρία ενημερώσου εδώ για τις πίστες που έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και σε περιμένουν.

Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, με θρυλική πορεία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, που έχουν χαράξει με τα ονόματά τους τις ελληνικές πίστες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τους καλύτερους τους εαυτούς, από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής των τελευταίων χρόνων, με τις αμέτρητες επιτυχίες, μας προσκαλεί και φέτος τον χειμώνα για μια ακόμη ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο ΝΟΧ!

Η Καίτη Γαρμπή, πάντα διαχρονική, με το δυνατό ρεπερτόριο της και με τη μοναδική φωνή της, αποδέχεται την πρόσκληση του Αντώνη Ρέμου και μαζί θα απογειώσουν τις νύχτες μας στο ΝΟΧ!

Μια συνύπαρξη επί σκηνής γεμάτη ενθουσιασμό, πολλά ντουέτα, show, εκπλήξεις και ένα εντυπωσιακό live που θα θες να το δεις ξανά και ξανά!

Το εντυπωσιακό, επιβλητικό, και παράλληλα φιλόξενο ΝΟΧ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στη διασκέδαση.

Ένας χώρος - πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα των Ηλία Μαροσούλη - Άγγελου Κοταρί-δη, με την υπογραφή του αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη. Ένας πολυβραβευμένος χώρος ε-φάμιλλος αντίστοιχων του εξωτερικού με εξελιγμένες υποδομές και τελευταίας τεχνολο-γίας οπτικοακουστικά μέσα, που απέσπασε το βραβείο gold στα Interior Design Award και το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Interior Design / Hospitality στον παγκόσμιας εμβέ-λειας διαγωνισμό DNA Paris Design Awards.

«Όλα αρχίζουν ξανά» στο NOX κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 22:00

NOX

Διέυθυνση: Ιερά Οδός 18 - 20

Περιοχή: Γκάζι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3411000

 

Ροή ειδήσεων

Share