Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Παράταση εμφανίσεων στο Fantasia - Δείτε αναλυτικά!

Μέχρι πότε θα βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο;

9 Ιανουαρίου 2019 14:57
Κωνσταντίνος Αργυρός: Παράταση εμφανίσεων στο Fantasia - Δείτε αναλυτικά!

Αυτό που έχει καταφέρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός είτε αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει είναι γεγονός!

Από τα τέλη Μαίου του 2018 έχει ξεκινήσει μια πορεία χωρίς διακοπή στο νυχτερινό κέντρο Fantasia και δίκαια είναι ο καλλιτέχνης, όχι μόνο της χρονιάς που πέρασε, αλλά και της σεζόν που μπήκε μιας και έχει πολλές πρωτιές με στοιχεία μάλιστα!

Ο δίσκος του είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις, το " Λιώμα " βγήκε πρώτο κομμάτι σε επισκέψεις - χτυπήματα στο Youtube τo 2018 και το " Ψέματα " ήταν το πρώτο κομμάτι στο Ελληνικό αλλά και το Κυπριακό Airplay.

Ένας καλλιτέχνης που τόλμησε να τραγουδήσει μόνο με συνοδεία ενός πιάνου, ένα κομμάτι από το τελευταίο του CD και έχει καταφέρει με τις πρώτες μέρες του 2019 να βλέπει το single " Τι να το κάνω " να έχει εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Μάλιστα αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται και το Music Video μικρού μήκους που θα έχει την υπογραφή του Γιάννη Δημολίτσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φέρε... Ντίνο!" - Γιατί αυτή η φράση "κυνηγάει" τον Χρήστο Φερεντίνο μέχρι και σήμερα;

Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στο FANTASIA συνεχίζονται και το 2019 και θα ολοκληρωθούν στις 2 Μαρτίου. Παράταση, δηλαδή, για ακόμη 1,5 μήνα ! Με την ολοκλήρωση δηλαδή 9 μηνών, θα αποχαιρετήσει το κοινό της Αθήνας που τον αποθέωσε όλο αυτό το διάστημα.

Μαζί του στο Fantasia η Demy , ο Γιώργος Λιβάνης, η Έλενα Τσαγκρινού , οι 719 the Band , Ανδρομάχη και ο DJ Λάχανος.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 

Ροή ειδήσεων

Share