Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρεμιέρα για τον Ζαφείρη Μελά, στην Πύλη Αθηνών!

26 Σεπτεμβρίου 2017 17:04
Πρεμιέρα για τον Ζαφείρη Μελά, στην Πύλη Αθηνών!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την Πύλη Αθηνών και την πρεμιέρα της. Ο σπουδαίος Ζαφείρης Μελάς ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα του και να μας χαρίσει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων έχοντας στο πλευρό του τη Γωγώ Ρωμαίου και τον Δημήτρη Γιώτη.

Οι τρεις καλλιτέχνες ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν το πρώτο ραντεβού με το κοινό τους την παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου. Οι πρόβες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για το σχήμα αφού σε λίγες μέρες θα κάνουν την μεγάλη τους πρεμιέρα και θα μας ξεσηκώσουν για τα καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυστηρή προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο: "Έρχονται μέχρι και χιόνια από την Πέμπτη..."

Βίντεο από τις πρόβες μοιράστηκε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook το κέντρο πριν λίγες μέρες. Ο Δημήτρης Γιώτης προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την επερχόμενη πρεμιέρα που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην Αθήνα και δώσει έναν δυναμικό αέρα ανανέωσης στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα του κέντρου. Δες παρακάτω τα βίντεο με τις πρόβες του αγαπημένου καλλιτέχνη. Μαζί με τον Ζαφείρη Μελά και τη Γωγώ Ρωμαίου θα κάνουν το κέφι να χτυπήσει κόκκινο για ακόμα μια σεζόν στο αγαπημένο νυχτερινό κέντρο.

 

Ροή ειδήσεων

Share