Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Vox: Αντύπας, Γιώργος Γιαννιάς & Ελένη Χατζίδου σε... μεγάλα κέφια!

14 Δεκεμβρίου 2016
Vox: Αντύπας, Γιώργος Γιαννιάς & Ελένη Χατζίδου σε... μεγάλα κέφια!

Έχει συμπληρωθεί σχεδόν το πρώτο μισό της διαδρομής, της φετινής σεζόν, για τα νυχτερινά κέντρα και ήδη πολλά είναι τα σχήματα που έχουν ξεχωρίσει και έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με τα εκπληκτικά τους προγράμματα. Ένα από αυτά είναι και το Vox που εδώ και αρκετά χρόνια κρατά την καλύτερη συντροφιά στο κοινό της πρωτεύουσας με τις εκπληκτικές συνεργασίες του. Φέτος φιλοξενεί στην πίστα του 3 μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής βάζοντας φωτιά στα χειμερινά μας βράδια. Vox Αντυπας Γιαννιας(http://www.kratisinow.gr/stages/vox/ ) και η Ελένη Χατζίδου εδώ και περίπου ένα μήνα έχουν ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου που το έχει ήδη αναδείξει σε ένα από τα κορυφαία της χρονιάς. Το αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο προχώρησε σε μια φανταστική συνεργασία από νωρίς, η οποία αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένη αφου κάθε εβδομάδα ο κόσμος συρρέει κατακλύζοντάς το προκειμένου να απολαύσει τους τρείς αγαπημένους καλλιτέχνες. Το ραντεβού με το κοινό είναι κάθε Σάββατο και Κυριακή με ένα πρόγραμμα που ανεβάζει το κέφι στα ύψη.

Ο Αντύπας αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα από τα κορυφαία ονόματα στη νυχτερινή διασκέδαση έχοντας στο ενεργητικό του αμέτρητες συνεργασίες αλλά και τεράστιες επιτυχίες που μέχρι σήμερα εμπλουτίζουν τόσο το δικό του πρόγραμμα όσο και άλλων καλλιτεχνών. Φέτος ηγείται ενός σχήματος άκρως λαϊκού έχοντας στο πλευρό του 2 νεότερους καλλιτέχνες που έχουν όμως τη δική τους αξιοπρόσεκτη πορεία στον χώρο της μουσικής και αρκετούς θαυμαστές στο πλευρό τους. Το Vox σε μια δύσκολη χρονιά έφερε στη σκηνή του τον σπουδαίο τραγουδιστή και βάζοντας δίπλα του τον Γιώργο Γιαννιά και την Ελένη

Χατζίδου κατάφερε να δημιουργήσει τον πιο καυτό συνδυασμό της φετινής σεζόν που κάθε εβδομάδα ξεσηκώνει τα πλήθη. Ο Γιώργος Γιαννιάς ,φέτος επιστρέφει σε έναν γνώριμο για εκείνον χώρο και δίνει όπως πάντα, τον καλύτερό του εαυτό έχοντας φτιάξει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό. Την τριάδα φωτιά συμπληρώνει η εκρηκτική Ελένη Χατζίδου που βλέπει την καριέρα της να έχει σταθερά ανοδική πορεία και κάθε της νέο τραγούδι να γίνεται επιτυχία σε χρόνο αστραπή. Οι τρεις τους έδειξαν από νωρίς ότι έχουν πολύ καλή χημεία και το αποτέλεσμα αυτής είναι πραγματικά εντυπωσιακό και το απολαμβάνουμε κάθε εβδομάδα στο Vox.

To Vox εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί ένα από τα κορυφαία νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας. Το γνωστό μαγαζί της Ιεράς Οδού έχει φιλοξενήσει στη σκηνή του τα κορυφαία ονόματα τόσο του λαϊκού όσο και του έντεχνου ρεπερτορίου. Τη φετινή σεζόν έχει φτιάξει ένα από τα πιο σπουδαία σχήματα της ιστορίας του. Αντύπας Γιώργος Γιαννιάς Ελένη Χατζίδου έχουν ήδη φτιάξει έναν από τους κορυφαίους συνδυασμούς της χρονιάς.

 

Ροή ειδήσεων

Share