Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χειμερινές προτάσεις για ονειρικά Σαββατοκύριακα

8 Δεκεμβρίου 2010
Χειμερινές προτάσεις για ονειρικά Σαββατοκύριακα

Χειμερινές προτάσεις για ονειρικά Σαββατοκύριακα από το Athens Magazine και το athensmagazine.gr

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΖΑΡΚΑΔΑ
ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Για χειμερινές αποδράσεις που συνδυάζουν ιστορική μνήμη και ανεξάντλητο φυσικό κάλλος, επενδύστε για ακόμη μια χρονιά στην ποιότητα και την εγγύηση του ονόματος Αρχοντικό Ζαρκάδα στο Μονοδένδρι! Ο αρχοντικός ξενώνας εναρμονίζεται πλήρως με το σαγηνευτικό τοπίο, ενώ τα δωμάτιά του ξεχωρίζουν για τη μοναδική αισθητική και απευθύνονται κατεξοχήν στον κοσμοπολίτη που αναζητά την ποιότητα και την πολυδιάστατη πληθωρικότητα.
Τιμή: Από €70 το δίκλινο με πρωινό.
(Τηλ. 26530 71305, www.monodendri.com)

ΠΙΕΡΙΩΝ ΜΟΥΣΕΣ
ΠΑΛΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ, Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Στην ονειρική παλέτα της φύσης στο Παλιό Ελατοχώρι, το πράσινο των δένδρων, το λευκό του χιονιού και το καφέ του ξενώνα Πιερίων Μούσες συνεργάζονται σε μια ακαταμάχητη σύνθεση ασυναγώνιστης φιλοξενίας! Όλοι οι χώροι του ξενώνα είναι υποταγμένοι στο κάλεσμα του ασύγκριτου καμβά της φύσης του Ελατοχωρίου, καθώς σε υψόμετρο 900 μ. φαίνεται να αγκαλιάζονται από τον ουρανό και να συναντούν στον νοητό ορίζοντα τις κορυφές του Ολύμπου.
Τιμή: Από €65 το δίκλινο με πρωινό.
(Τηλ. 23510 86000, www.pierionmusses.gr)

ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΠΩΣ
ΙΛΑΡΧΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ 11, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Όταν η τέχνη συναντά την υψηλή φιλοξενία, ο επισκέπτης έχει την τύχη να διαβαίνει το κατώφλι ενός ιστορικού νεοκλασικού στη Ναύπακτο. Το Αρχοντικό της Πέπως, ένα πραγματικό στολίδι, δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένα από τα αξιολογότερα ξενοδοχεία όχι μόνο της Ναύπακτου αλλά και της Ελλάδας γενικότερα στην κατηγορία boutique.
Τιμή: Από €65 το δίκλινο με πρωινό.
(Τηλ. 26340 38185-6, www.arxontiko-pepos.gr)

ORGANIC AGROTOURISM FARM & GUEST HOUSE EUMELIA
ΓΟΥΒΕΣ, Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Με τη δωρική γοητεία του λακωνικού τοπίου να κινητοποιεί άμεσα τις αισθήσεις, η φάρμα του αγροτουριστικού οικιστικού συμπλέγματος Eumelia, 2 χλμ. από το χωριό Γούβες, υπόσχεται να συνδυάσει όλα τα οφέλη μιας γνήσιας ζωής μέσα στη φύση. Σε αυτό το πλαίσιο αναδίδονται χαρωπές οι 5 κατοικίες της φάρμας με τα χαρακτηριστικά ονόματα Σπίτι της Ελιάς, Σπίτι της Αμπέλου, Σπίτι της Λεβάντας, Σπίτι της Αμυγδαλιάς και Σπίτι του Ηλιοτροπίου, στοιχεία που σηματοδοτούν και τη διακοσμητική τους ταυτότητα.
Τιμή: Από €110 το δίκλινο με πρωινό.
(Τηλ. 2130 369814, www.eumelia.com)

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
ΠΟΥΛΙΘΡΑ, ΛΕΩΝΙΔΙΟ, Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο παραδοσιακός ξενώνας Αγρόκτημα συνίσταται από ένα όμορφο σύμπλεγμα από 10 αυτόνομα αγροτόσπιτα και περικλείεται από έναν προσεγμένο κήπο που συμπληρώνει ιδανικά τον καμβά αυτού του μικρογραφημένου χωριού. Η κοιλάδα του Λεωνιδίου και ο κατάφυτος Πάρνωνας τον... ευλογούν με την αειθαλή φυσική τους ομορφιά, την ίδια στιγμή που «παντρεύονται» στους χώρους του η άκαμπτη πέτρα, το ξύλο και το μέταλλο σε έναν εξαιρετικό συνδυασμό. Τιμή: Από €70 το δίκλινο με πρωινό.
(Τηλ. 27570 23244, www.agroktima.com)

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share