Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στον κόσμο του Strauss: η ορχήστρα των ανακτόρων Schoenbrunn της Βιέννης έρχεται στην Αθήνα!

2 Δεκεμβρίου 2010
Στον κόσμο του Strauss: η ορχήστρα των ανακτόρων Schoenbrunn της Βιέννης έρχεται στην Αθήνα!

Η φημισμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη Schloss Schoenbrunn Orchester Vienna (Ορχήστρα των Ανακτόρων Schoenbrunn της Βιέννης) έρχεται για δύο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, για να μεταφέρει με τη μουσική της όλη τη γοητευτική εποχή της Αυτοκρατορικής Βιέννης.

Με την ορχήστρα θα εμφανισθούν επίσης η σοπράνο Romana Beutel και ο βαρύτονος Sebastian Huppman σε γνωστές και αγαπημένες άριες, ενώ θα συμμετέχουν χορευτικά ζευγάρια από το Μπαλέτο της Όπερας της Βιέννης καθώς και τα παιδιά του Μπαλέτου της Όπερας που θα μας χαρίσουν υπέροχες στιγμές και θα μας ταξιδέψουν στην μαγική ατμόσφαιρα της Βιέννης..

Η Ορχήστρα παίζει τακτικά στην Orangerie (Πορτοκαλεώνα) των Ανακτόρων Schoenbrunn. Εκτός από τις συναυλίες της στο φημισμένο αυτό χώρο, κάνει πολλές διεθνείς περιοδείες, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με την μοναδική μουσική κληρονομιά της Αυστρίας, έτσι ώστε να μπορέσει και ο υπόλοιπος κόσμος να απολαύσει τους μεγάλους συνθέτες της εποχής εκείνης. Η αντίδραση του κοινού σε όλες αυτές τις συναυλίες είναι πάντα πολύ ενθουσιώδης.

Το ρεπερτόριο της Ορχήστρας επικεντρώνεται κυρίως σε έργα του Μότσαρτ, των Στράους, αλλά και άλλων συνθετών. Η Ορχήστρα αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο βιεννέζικο στυλ και στην ερμηνεία των κλασικών βιεννέζικων κομματιών που παίζει, δίνοντας τους μια λεπτή και ξεχωριστή νότα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ)

ΏΡΑ: 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Φοιτητικό 25, Γ ζώνη 35, Β ζώνη 50, Α ζώνη 65, Διακεκριμένη ζώνη 90.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Στα ταμεία του Μεγάρου, στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα Δευτέρα με Παρασκεύη 10 το πρωί με 4 το απόγευμα και τηλεφωνικά με πιστωτική στο 210-7282333 ή ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share