Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα τρία σενάρια αποχώρησης της μαγείρισσας από το πρωινό

25 Νοεμβρίου 2010
Τα τρία σενάρια αποχώρησης της μαγείρισσας από το πρωινό

Πολλά τα σενάρια που παίζουν γύρω από το θέμα της αποχώρησης της αγαπημένης μαγείρισσας για 2η φορά από πρωινό!Η ίδια αποφεύγει να απαντήσει.Ετσι λοιπόν παρακάτω θα διαβάσετε 3 πιθανούς λόγους που παρπυσιάζουν τα μίντια για το πολυκροτο τηλεοπτικό διαζύγιο!
1.Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» κάποιος από το κανάλι του ΑΝΤ1 έβαλε «τρικλοποδιά» στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε συμφωνία που την ήθελε να συμμετέχει στο ριάλιτι «Τop Chef»
Έτσι απογοητευμένη και πληγωμένη αποφάσισε να φύγει μακρυά από όσους την πρόδωσαν!
2.Σενάριο νο 2...σύμφωνα με το περιοδικό People η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ενοχλήθηκε με τους παρουσιαστές Καραμέρο και Χαριτάτο καθώς επενέβαιναν κατά τη διάρκεια της μαγειρικής της και έκαναν πλάκα με αποτέλεσμα να μη μπορεί να παρουσιάσει όπως ήθελε τα φαγητά της στους τηλεθεατές της!
3.Και το τελευταίο σενάριο θέλει την τηλε-μαγείρισσα να δέχεται πρόταση από άλλα κανάλια.Εντονα συζητείται ενδεχόμενη πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη..
Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς είναι πως αργά ή γρηγορα η αλήθεια θα μαθευτεί και μάλιστα από την ίδια -όπως έπραξε άλλωστε και μετά την αποχώρησή της από το πρωινό της Ελένης!

ΠΗΓΗ: dousisnews.com

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share