Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το alter ego της Ευγενίας και ο Ελληνοαυστραλός σεφ!

25 Νοεμβρίου 2010
Το alter ego της Ευγενίας και ο Ελληνοαυστραλός σεφ!

Τη λένε Σάρα Γουίλσον! Είναι η οικοδέσποινα του «Master Chef» της Αυστραλίας και μοιάζει σε πολλά με την οικοδέσποινα του δικού μας «Master Chef».Την Ευγενία Μανωλίδου δηλαδή!

Μαλλιά, κινήσεις, έκφραση, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τους υποψήφιους σεφ...λίγο πολύ όλα ίδια στις δυο κυρίες. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, αλλά όπως σπεύδει να μας ενημερώσει η Espresso, ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσφατα αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως πριν ξεκινήσει η ωραία Ευγενία την παρουσίαση του «Master Chef» στο MEGA, παρακολουθούσε φανατικά τη δουλειά της Σάρα Γουίλσον.

Κάτι ήξερε φυσικά η Ευγενία, αφού το «MasterChef Australia» αναδείχθηκε η δημοφιλέστερη αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή στην κατηγορία "ριάλιτι", κατά την απονομή των τηλεοπτικών βραβείων "Λόγκις".

Ποια είναι όμως η Σάρα ή αλλιώς ...ας γνωρίσουμε καλύτερα το πρότυπο της Ευγενίας! Η Σάρα Γουίλσον είναι 35 ετών και έχει μεγάλη τρέλα με το φαγητό. Μικρή έτρωγε τόσο πολύ που η μητέρα της την πήγε σε κλινική για να διαπιστώσει τι δεν πήγαινε καλά με αυτή. Φανατική οικολόγος, ξεκινάει την ημέρα της με διαλογισμό και στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να συζητά με τους φίλους της και φυσικά ...να τρώει!

Ας περάσουμε όμως και στον πολυβραβευμένο Ελληνοαυστραλό σεφ Γιώργο Καλομπάρη! Τον ομογενή κριτή της αυστραλιανής βερσιόν του «Master Chef» που μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή έγινε και "σύμβολο του σεξ", σύμφωνα με ψηφοφορία γυναικών. Ο ίδιος γελά και λέει πως δεν πιστεύει πως είναι σύμβολο του σεξ. "Είμαι ένας μάλλον κοντός Έλληνας χωρίς μαλλιά", λέει ο 30χρονος ομογενής και προσθέτει πως ελκύει την προσοχή λόγω του ταλέντου του στην κουζίνα. "Εξάλλου η ελληνική κουζίνα είναι και σέξι" προσθέτει.

Ο Γιώργος Καλομπάρης έχει ήδη τρία εστιατόρια στη Μελβούρνη (Press Club, Maha και Hellenic Republic). Επίσης, είναι επικεφαλής του The Belvedere Club στη Μύκονο και τώρα διαπραγματεύεται να ανοίξει εστιατόρια στη Νέα Υόρκη και την... Αθήνα! Ο Καλομπάρης, αφού κατάφερε να κάνει μόδα την ελληνική κουζίνα στην Αυστραλία, επιδιώκει να την κάνει και παγκόσμια!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share