Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Οι Momix επιστρέφουν για λίγες παραστάσεις στο Παλλάς

17 Νοεμβρίου 2010
Οι Momix επιστρέφουν για λίγες παραστάσεις στο Παλλάς

Οι «Παραβάτες των φυσικών νόμων», οι «Μάγοι Χορευτές», οι «Αλχημιστές των ψευδαισθήσεών μας», οι «Ταχυδακτυλουργοί Ακροβάτες», οι Momix ξαναχτυπούν. Αψηφώντας τη βαρύτητα, χορταίνοντας τις αισθήσεις μας, φλερτάροντας με την οφθαλμαπάτη, επιστρέφουν στην Ελλάδα με τη νέα χορογραφία, την καλύτερη παράσταση, την πλουσιότερη παραγωγή που δημιούργησε στην καριέρα του ο καλλιτεχνικός τους διευθυντής και χορογράφος, ο δαιμόνιος Moses Pendlenton, με τίτλο "Botanica" από τις 23 μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου.
Η νέα υπερπαραγωγή του Moses Pendlenton (Μόουζες Πέντλετον) για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα απαράμιλλης ομορφιάς.
Εμπνευσμένος από την εξέλιξη της ζωής και των τεσσάρων εποχών, από την καθημερινότητα, τις συνήθειες, τις ιδιοτροπίες, την ερωτική συμπεριφορά των ζώων και των φυτών, δημιούργησε ένα λαμπερό και σαγηνευτικό σκηνικό πλαίσιο, όπου ο χορός συναντά το τσίρκο, την παντομίμα, τον αθλητισμό, την υποκριτική, το θέατρο σκιών.
Με όχημα τους Momix, τα σπέσιαλ εφέ, τα λέιζερ, τους εκπληκτικούς φωτισμούς, τα πανέμορφα κουστούμια, τις εξαιρετικές μουσικές, αλλά κυρίως τη θρυλική φαντασία του, μας παρασέρνει σε σκηνικές πλάνες, όπου τα σώματα των χορευτών μεταμορφώνονται σε ζώα που ερωτεύονται ή γεννούν και σε φυτά που φυτρώνουν ή ανθίζουν.
Συνθέτοντας ένα εκπληκτικό και σουρεαλιστικό παιχνίδι μεταμορφώσεων, που υπνωτίζει τον θεατή και αναδεικνύει τις απεριόριστες δυνατότητες της σπουδαιότερης και διασημότερης ομάδας ακροβατικού χορού, στον πλανήτη Γη!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 20 (φοιτητικό), 30, 40, 50, 60 και 70 ευρώ

ΠΑΛΛΑΣ

(Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100)

Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων
Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 - 20.00 και τις Κυριακές 12.00-20.00
Με πιστωτική κάρτα : 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet : http://www.ellthea.gr

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share