Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στην Αθήνα;;;

4 Οκτωβρίου 2013
Ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στην Αθήνα;;;

Οι καλύτερες προτάσεις για σήμερα στην Αθήνα...

ΜΟΥΣΙΚΗ - SCHOOLLY-D: Ο πρώτος και μεγαλύτερος gangsta rapper απόψε στο Fuzz!

Τη συναυλία τέλος θα ανοίξει με DJ set, ο BINALOG FREQUENCY, υποψήφιος στα φετινά βραβεία International Breakbeat Awards 2013 στην κατηγορία καλύτερου παραγωγού. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

SHOPPING - «Vinyl is Back»: Το Γκάζι γεμίζει... βινύλια

Το 2ο «Vinyl is Back» υπόσχεται στους ήδη, αλλά και τους επίδοξους, funs του βινυλίου μια νέα, συναρπαστική και δυνατή εμπειρία στο μοναδικό Show αφιερωμένο στο βινύλιο. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

ΠΙΣΤΕΣ - Αντύπας - Κουρκούλης - Ηλιάδη: "Φωτιά" στο Βοτανικός Live Stage!

Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, μία τριάδα που εκπέμπει δυνατά κύματα διασκέδασης, θα συντροφέψει τις νύχτες μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Βοτανικός Live Stage. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.


ΕΚΘΕΣΗ - Οι «Ελληνικές θάλασσες» στο Μουσείο Μπενάκη!

Στην έκθεση παρουσιάζονται 350 περίπου φωτογραφίες χωρισμένες σε 5 χρονολογικές ενότητες. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.


ΘΕΑΤΡΟ - Το Μέγαρο Μουσικής γίνεται... Καμπαρέ!

Το Καμπαρέ σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά, αφού η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το Καμπαρέ πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ EVENTS ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share