Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 10 Λόγοι για να πας Πλατεία!

26 Απριλίου 2014
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 10 Λόγοι για να πας Πλατεία!

Αν μια πλατεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πιο... ζωντανή της πόλης, είναι αυτή της Nέας Σμύρνης. Μονίμως γεμάτη κόσμο με mix & match κοινό και πάντοτε φρέσκια, με πολλές νέες αφίξεις που κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους δίπλα στα πιο... κλασικά, είναι σημείο συνάντησης για κατοίκους του δήμου αλλά και για guests των γύρω περιοχών. Σας παρουσιάζουμε την πλατεία της Νέας Σμύρνης μέσα από τα καλύτερα στέκια της!

ΑΡΩΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Το πιο πολυσυζητημένο στέκι τα τελευταία χρόνια στην πλατεία, που διαθέτει δύο χώρους, το cafe και το bar, για να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό! Στο cosy χώρο του cafe μπορείς να απολαύσεις το καφέ σου, κάποιο γλυκό ή σνακ ενώ διαθέτει και κουζίνα (burgers, ποικιλίες κλπ). Στα plus του οι σπιτικές λεμονάδες και τα χειροποίητα γλυκά, ακόμη και γλυκά του κουταλιού. Υπάρχει επίσης lounge χώρος στο πίσω μέρος. Όταν τα φώτα χαμηλώσουν τη σκυτάλη αναλαμβάνει το bar, που είναι ιδανικό για ποτό, υπό τους ήχους jazz, blues και ροκ μουσικής. Μπορείς επίσης να επιλέξεις κάποιο από τη λίστα των signature cocktails (σου προτείνουμε το bananarama)!

25ης Μαρτίου 19, τηλ. 210 9357505

ΝΕW HABIT

Oλοκαίνουριο all day spot με το βιομηχανικό design, που ενδείκνυται μεν για κάθε στιγμή στιγμή της ημέρας, ωστόσο η έμφαση δίνεται περισσότερο στο ποτό και το cocktail. Η κουζίνα του περιλαμβάνει κυρίως κρύα πιάτα με burgers, σαλάτες και τορτίγια να ξεχωρίζουν. Τέλος, όσον αφορά τη μουσική ακολουθεί mainstream κατευθύνσεις (όχι ελληνικά κομμάτια), διατηρώντας όμως χαρακτήρα περισσότερο cafe bar.

25ης Μαρτίου 25, τηλ. 210 9311745

CHAPTER

Ένα... νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στην πλατεία και δεν είναι άλλο από το all day cafe bar. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, με φιλικό περιβάλλον και ζεστή ατμόσφαιρα.

2ας Μαΐου 36, τηλ. 210 9331306

POP UP

Tο πιο pop στέκι, με διακόσμηση pop art, έντονα χρώματα και μίνιμαλ αύρα. Tο πρωί καφέδες με θέα την πλατεία, το βράδυ ποτά στο μέσα μπαρ. Εξαιρετική, μη εμπορική μουσική και κεφάτο crowd.

25ης Μαρτίου 13, τηλ. 211 0182897

GASTON

Από νωρίς το πρωί με ωραίες γεύσεις του καφέ, αργότερα με μεσογειακή και ελληνική κουζίνα και τέλος με cocktail list από εξειδικευμένους bartenders. Το δε soundtrack καλύπτει όλα τα φάσματα της ξένης μουσικής.

25ης Μαρτίου 15, τηλ. 210 9319454

COFFEE AVENUE

Όλοι οι δρόμοι για τη διασκέδαση στη Νέα Σμύρνη οδηγούν σε μια... avenue, και συγκεκριμένα στο Coffee Avenue. Μια all time classic επιλογή στην πλατεία από νωρίς το πρωί για -εξαιρετικής ποιότητας- καφέ μέχρι αργά το βράδυ για χαλαρό ποτό.Το cafe bar έχει... μεγαλώσει γενιές και γενιές της περιοχής που το επιλέγουν για πάνω από 17 χρόνια, οπότε δεν έχεις παρά να κάνεις το ίδιο!

2ας Μαΐου 32, τηλ. 210 9370420

THE ROCK GALLERY

Tο όνομα του δικαιολογείται απόλυτα, μια και στους τοίχους του φιλοξενούνται κάδρα, φωτογραφίες και αφίσες από τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα και πρόσωπα της rock και όχι μόνο ιστορίας, ενώ η μεγάλη - american style - μπάρα με τα πολύ αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα σε περιμένει να "την πιείς".

25ης Μαρτίου, τηλ. 210 935 2537

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΚΑΦΕ

Ένα από τα πιο κλασικά στέκια της πλατείας σε υποδέχεται με ανανεωμένο πρόσωπο αλλά πάντα την υψηλότερη ποιότητα.

2ας Μαΐου 30, τηλ. 210 9340980

PIZZOTECA

Σε έναν υπέροχο και φιλικό χώρο με άρωμα Ιταλίας, θα βρεις πραγματικά την γνήσια Ιταλική πίτσα σε μέγεθος 40 εκατοστών με λεπτή ζύμη!

2ας Μαίου 18, τηλ. 210 9323888

ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Δεν είναι ακριβώς στην πλατεία αλλά μόλις λίγα μετρα πιο μακριά από αυτήν, στην Πλατεία Καρύλλου. Μποέμ στέκι με ατμόσφαιρα ευχάριστη, rock και funk μουσικές υποκρούσεις. Ιδανική επιλογή για διασκέδαση με τακτικά lives που ξεσηκώνουν τους θαμώνες του.

Πλ. Καρύλλου 7, τηλ. 210 9310518

Μ. Δ.

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share