Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έρχεται το καλύτερο live του φθινοπώρου!

19 Σεπτεμβρίου 2019 13:04
Έρχεται το καλύτερο live του φθινοπώρου!

Δουλεύω στο γραφείο κι εκεί που “πήζω” άσχημα, βλέπω στην ατζέντα μου την ημερομηνία “Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου” που έχω κυκλώσει με κόκκινο μαρκαδόρο και αστέρια. Αμέσως χαμογελάω και η διάθεσή μου ανεβαίνει. Ο λόγος;

Αυτή τη βραδιά θα πάω στη μεγαλύτερη μουσική συνάντηση της χρονιάς! Μιλάω για τη συναυλία που θα δώσουν ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα σε ένα τρίωρο “χορταστικό” live στον Ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park! Ναι, καλά διάβασες!

Οι τρεις αγαπημένοι pop stars ανεβαίνουν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή στο All Stars Concert, για να μας χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις κι εμείς θα είμαστε εκεί... για να γκαζώσουμε. Θα πάρω το αυτοκίνητο, αφού η πρόσβαση στον ιππόδρομο Αθηνών είναι πανεύκολη (το Markopoulo Park απέχει μόλις 30' από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων).

Θέλεις πιο καυτές λεπτομέρειες; Λοιπόν, οι πόρτες για το All Stars Concert του ΟΠΑΠ θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα ανέβουν στη σκηνή οι Alcatrash, για να κάνουν την έναρξη του τρίωρου μουσικοχορευτικού live!

Tα εισιτήρια κοστίζουν μόλις €5 με την προπώλησή τους να γίνεται μέσω www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2004840.

Και κάτι ακόμη! Με αυτό το τρίωρο live ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και αυτό δεν το λες και λίγο... Μην περιμένεις! Κλείσε εισιτήριο τώρα!

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share