Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ραντεβού στο πιο τέλειο live της σεζόν!

17 Σεπτεμβρίου 2019 13:23
Ραντεβού στο πιο τέλειο live της σεζόν!

Το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής (15 Σεπτεμβρίου) είναι ήδη κλεισμένο για μένα και τους κολλητούς αφού σκοπεύουμε να ζήσουμε ένα hot live απολαμβάνοντας μαζί στη σκηνή τους superstars Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα στο Music All Stars Concert, το οποίο παρουσιάζει ο ΟΠΑΠ στον Ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park.

Έχουμε ήδη κανονίσει να κάνουμε τρελό κέφι και να μην πάρουμε αυτοκίνητο, αλλά να ζήσουμε ξανά τις στιγμές της πενταήμερης! Ναι, σωστά κατάλαβες. Θα πάρουμε ένα από τα δωρεάν λεωφορεία που θα αναχωρούν από το σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και το σταθμό προαστιακού «Κορωπί» με προορισμό το Markopoulo Park. Όσοι θέλετε να μας ακολουθήσετε, μην ξεχαστείτε, πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή εδώ και να συμπληρώστε τη σχετική φόρμα, όπως κάναμε κι εμείς, για να κλείσουμε δωρεάν θέση. (Κι όπως θα πάμε έτσι θα γυρίσουμε, αφού όλα τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Markopoulo Park προς το μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» μετά το τέλος της συναυλίας). Εντάξει, για να πω την αλήθεια, θα πηγαίναμε ακόμη και με τα... πόδια, αφού η όλη βραδιά θα είναι μοναδική εμπειρία! Τρεις αστέρες της ελληνικής pop μαζί on stage!

Οι πόρτες για το All Stars Concert του ΟΠΑΠ θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα ανέβουν στη σκηνή οι Alcatrash, για να κάνουν την έναρξη του τρίωρου μουσικοχορευτικού live!

Tα εισιτήρια κοστίζουν €5 και η προπώλησή τους γίνεται μέσω του www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2004840

Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share