Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός για μία συμμετοχή: Έρχεται στην Αθήνα ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου!

7 Απριλίου 2017 12:18
Χαμός για μία συμμετοχή: Έρχεται στην Αθήνα ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου!

Απομένουν τρεις εβδομάδες για την έναρξη του No Finish Line της Αθήνας και η ανταπόκριση του κόσμου στον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου, ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Μέχρι τώρα οι εγγραφές αγγίζουν τις 3.000, αποδεικνύοντας τη στήριξη του κόσμου στο ιερό σκοπό του No Finish Line που ενισχύει την Ενωση «Μαζί για το Παιδί» καθώς τα χρήματα θα πάνε στα άπορα παιδιά.

Mε μία συντηρητική πρόβλεψη, το πενθήμερο του αγώνα από τις 26 έως τις 30 Απριλίου αναμένεται να περάσουν από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) περισσότερα από 100.000 άτομα, είτε για να πάρουν μέρος, είτε για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αριθμός – ρεκόρ για τα δεδομένα του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα και ενδεικτικός της αποδοχής που έχει το No Finish Line στο ευρύ κοινό, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία SportingBet να είναι Μέγας Χορηγός!

Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο No Finish Line Athens μπορούν να το κάνουν για ατομική συμμετοχή στη διεύθυνση

http://hermes-events.org/view/event=27 ή στα κέντρα εγγραφών στα πολυκαταστήματα attica και στο ΚΠΙΣΝ (Δευτέρα– Παρασκευή, 11:00 – 19:00 Σάββατο, 12:00 – 17:00)

Υπάρχουν και οι ομαδικές εγγραφές και για δημιουργία ομάδας, θα πρέπει να αποσταλεί γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 90 ωρών είναι πέντε (5) ευρώ και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να συμμετέχει στον αγώνα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, όσες φορές επιθυμεί και για τις πέντε (5) ημέρες του αγώνα. Τα παιδιά έως 6 δεν πληρώνουν συμμετοχή, τα παιδιά από 7-12 δίνουν 3 ευρώ.

Μόνο 50 θέσεις για τον αγώνα των 24 ωρών!

Παράλληλα με τον αγώνα των 90 ωρών, γίνεται και ο αγώνας των 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 12μμ και ημέρα λήξης την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 12μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής στον 24ωρο αγώνα έχουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος ηλικίας και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες επιβεβαιωθούν έως την Παρασκευή 21 Απριλίου. Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα ο οποίος είναι ανεξάρτητος από τον 90ωρο αγώνα, είναι δέκα (10) ευρώ και ήδη οι συμμετοχές είναι κοντά στο κλείσιμο καθώς έχουν μείνει μόνο 50 θέσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω - κάτω οι προβλέψεις για τον καιρό! Σάκης Αρναούτογλου: «Πολλά τα σενάρια για την Κυριακή του Πάσχα...» (Video)

Το No Finish Line γίνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και κορυφαίοι Ολυμπιονίκες όπως ο Νίκος Κακλαμανάκης και η Κατερίνα Στεφανίδη είναι επίσημοι πρεσβευτές του, ενώ το στηρίζει και ο καταξιωμένος ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης.

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Μεγάλοι Xορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr. Υποστηρικτές είναι το Metropolitan Hospital, τα super market Lidl και οι εταιρείες Καυκάς και Χαϊδεμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media:

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437

https://twitter.com/NFLAthens

https://www.instagram.com/nflathens

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share