Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαγεία: Η Αθήνα που σου κλέβει την καρδιά μέσα από ένα ανεπανάληπτο βίντεο!

30 Μαρτίου 2017 10:34
Μαγεία: Η Αθήνα που σου κλέβει την καρδιά μέσα από ένα ανεπανάληπτο βίντεο!

Μια νυχτερινή βόλτα στη γοητεία της πρωτεύουσας. Τραβηγμένο σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από την κορυφή του Υμηττού στο βίντεο με την ονομασία Acropolis Esper Analysis» του φωτογράφου και σκηνοθέτη Αλέξανδρου Μαραγκού, αποκαλύπτει το μέγεθος και το πρόσωπο της πόλης όπως δεν το έχουμε δει μέχρι σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βασίλη σε παρακαλώ..»- Αιμόφυρτο ανάμεσα σε δελτία και έπιπλα εντόπισαν το Μάριο Λουκόπουλο! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Ο διάλεξε τη φετινή «Ώρα της Γης», που φέτος έκλεισε 10 χρόνια και είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή, για να δει την πόλη με άλλο μάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγίζει καρδιές: To συγκλονιστικό ξέσπασμα της Βάσιας Τριφύλλη για τον Στάθη Ψάλτη!

Η ατμόσφαιρα ήταν καθαρή, ιδανική για να αποτυπώσει εκείνο που ήθελε. Ντύνοντας το βίντεο με τη μουσική του Vangelis από το Blade Runner και τη σκηνή «Esper Analysis», σε μια χρονιά που σηματοδοτεί την επιστροφή του δυστοπικού σύμπαντος στους κινηματογράφους, το βίντεο αφού πιάσει τη μεγάλη εικόνα της ανήσυχης πόλης, ζουμάρει στην Ακρόπολη που σβήνει τα φώτα της και επιστρέφει ξανά σεένα μεγάλο πλάνο της Αθήνας για φινάλε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:


 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share