Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Και τα 7 είναι υπέροχα: Το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα στέκια της Αθήνας για αυτά τα Χριστούγεννα!

14 Δεκεμβρίου 2016
Και τα 7 είναι υπέροχα: Το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα στέκια της Αθήνας για αυτά τα Χριστούγεννα!

Η πόλη έχει βάλει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα. Cafe και bar της πόλης έχουν... φορέσει τα χριστουγεννιάτικά τους και μας καλωσορίζουν. Το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει 7 υπέροχα στέκια για τις γιορτές.

Fairytale

Το Fairytale είναι ένα παραμυθοπωλείο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο οποίο ο χρόνος σταματάει και καταφέρνει να ταξιδέψει όλες σου τις αισθήσεις σε έναν άλλον κόσμο. Είναι ένα παραμύθι όπου θα συναντήσεις την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων, τον Peter Pan, την Πεντάμορφη, ακόμα και την νεκρή νύφη του Tim Burton!

Ν. Τρυπια 48-50 Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ. 21 0258 2341

Little Kook

Η κάθε λεπτομέρεια στο ντεκόρ σου αφήνει τη μαγική αίσθηση “άλλης εποχής”. Κάθε ένα από τα δωμάτιά του - από το ξωτικό που θα σου ξετυλίξει τον ιδιαίτερο κατάλογο με τα cakes και τα υπόλοιπα γλυκά, τους καφέδες και τα τσάγια για να παραγγείλεις - στο Little Kook θα σε κάνει να νιώσεις πως είσαι μέρος... παραμυθιού. Δείτε περισσότερα εδώ

Cap Cap

Ο Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, εξερεύνησε συρτάρια, ντουλάπια και άλλα σημεία όπου βρισκόταν κρυμμένες οι πιο γλυκιές και μαγικές συνταγές και σας τις παρουσιάζει! Το Ζαχαροπλαστείο των Χαμένων Συνταγών είναι το μέρος όπου συναντιούνται οι αγαπημένοι μας ήρωες από τον κόσμο του φανταστικού. Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, ο Λευκός Λαγός, ο Τρελοκαπελάς, ο Μίκι Μάους, ο Ντόναλντ Ντακ, η Μαλέφισεντ, η Έλσα και η Άννα, ο Πίτερ Παν και η Τοσοδούλα, επισκέπτονται το Ζαχαροπλαστείο για να δοκιμάσουν τα γλυκά ξόρκια του Cap Cap. Δείτε περισσότερα εδώ

Gin-gle all the way: Χριστουγεννιάτικο μενού και γιορτινή διάθεση στο Gin Joint!

Με κεντρικό σύνθημα το... Gin-gle all the way, το αγαπημένο bar του κέντρου, Gin Joint, μας υποδέχεται με τον χριστουγεννιάτικο κατάλογό του!

Δείτε περισσότερα εδώ

Το περίφημο The Miracle... εξαπλώνεται στο Trap!

Για όλη την περίοδο του Δεκεμβρίου το The Trap γιορτάζει την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα, με έναν καταπληκτικό τρόπο. Το νεοϋορκέζικο pop up bar των Χριστουγέννων Τhe Miracle... εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο αυτές τις γιορτές και η Αθήνα δεν θα μπορούσε να λείψει από τους προορισμούς του! Έτσι από 1η έως 31 Δεκεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να γευθείτε τα εορταστικά cocktail του στο γνωστό bar, στην στοά της Όθωνος!

Δείτε περισσότερα εδώ

Το Νoel γίνεται ακόμη πιο χριστουγεννιάτικο

Στολισμός που θα ζήλευαν ακόμη και τα... ξωτικά στο χωριό του Άη Βασίλη και μια λίστα με γιορτικά ποτά είναι αυτά που κάνουν το ούτως ή άλλως πιο χριστουγεννιάτικο bar της Αθήνας να ξεχωρίζει.

Δείτε περισσότερα εδώ

Χριστούγεννα στο Black Duck: Christmas Bazaar στη φωλιά της μαύρης πάπιας!

Όπως κάθε χρόνο, η gallery του Black Duck βάζει τα γιορτινά της και φιλοξενεί αντικείμενα τέχνης που «νοστιμίζουν» τη ζωή μας, σε μια ομαδική έκθεση – bazaar για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων! Από τις αρχές του Δεκέμβρη, οι μαύρες πάπιες, σας καλούν στην ολοφώτιστη φωλιά τους, όπου μεταξύ καφέ, φαγητού, γλυκού, χορού και cocktail μπορείτε να βρείτε το πιο χαριτωμένο δώρο για εσάς ή για τους φίλους σας, από τη δημιουργική ομάδα του Black Duck!

Δείτε περισσότερα εδώ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης; Κάντε like στην σελίδα της κατηγορίας ΓΕΥΣΗ στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βγαλμένες από παλιά ελληνική ταινία: 5 ιστορικές και ρετρό ταβέρνες της Αθήνας που σε ταξιδεύουν σε ένα... νόστιμο παρελθόν!

Προσιτή πολυτέλεια στο κέντρο της Αθήνας: To ολοκαίνουριο ξενοδοχείο- στολίδι της πρωτεύουσας! (Photos)

Ο Τραβόλτα είναι παντός καιρού και... μερακλής: Μια από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της πόλης

Borsalino: Όλοι θα... βγάλουν το καπέλο στο νέο bar της Κολοκοτρώνη!

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share