Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στα βήματα των μεγάλων πόλεων του εξωτερικού: Έτσι έζησε η Αθήνα το πρώτο Athens Street Food Festival! Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει...

23 Μαΐου 2016
Στα βήματα των μεγάλων πόλεων του εξωτερικού: Έτσι έζησε η  Αθήνα το πρώτο Athens Street Food Festival! Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει...

To 1ο Athens Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε όλες τις αγαπημένες λιχουδιές «των δρόμων» όλου του κόσμου, στην καρδιά της Αθήνας.

Μία τάση που απλώνεται σαν κύμα σε όλο τον κόσμο: γωνιές που κρύβουν ιδιαίτερες συνταγές, μυστικά νοστιμιάς και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του δρόμου, συγκεντρώνονται σε ένα σημείο για να τις ανακαλύψεις.

Στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (Πειραιώς και Ερμού), συνολικής έκτασης πάνω από 4000 τ.μ., οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξεχωριστές, street εκδοχές από δεκάδες κουζίνες, από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

H ειδικά διαμορφωμένη Bars and Beverages Area διέθετε “Beer Academy Corner” και ξεχωριστά bars για τζιν, τεκίλα, κρασι, κόκτειλς, smoothies και milkshakes.

Τις μοναδικές γεύσεις του 1ου Athens Street Food Festival απογείωσαν DJ sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών.

Πάρτε μια γεύση από το πώς έζησε η Αθήνα το πρώτο τριήμερο του φεστιβάλ φαγητού μέσα από τις φωτογραφίες του πρακτορείου SOOC.

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Το φεστιβάλ συνεχίζεται το επόμενο τριήμερο 27-28-29 Μαΐου.

Ωρες λειτουργίας: Παρασκευή 17.00 - 01.00, Σάββατο 12.00 - 01.00, Κυριακή 12.00 – 23.30

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανατρέπονται όσα ξέραμε από χτες για το έμφραγμα του Κόκλα! Τι αποκάλυψε η πρώην σύζυγός του; (VIDEO)



Είδαμε την κουζίνα της Αλέκας Καμηλά και πάθαμε πλάκα! Δείτε και θα καταλάβετε…



"H Φρόσω έπαιρνε συχνά..." - Δίνουν στεγνά την 21χρονη οι καταθέσεις δύο φίλων του Παντελίδη!



Αποκλείεται να το γνώριζες! Γιατί ανάβουμε κεριά και καντήλι στους τάφους των νεκρών;

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share