Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Vinyl is Back: Μια υπέροχη vintage έκθεση στον Κεραμεικό!

25 Νοεμβρίου 2015
Vinyl is Back: Μια υπέροχη vintage έκθεση στον Κεραμεικό!

Χιλιάδες βινύλια προς πώληση, συναυλίες, d.j. sets, προβολές, κληρώσεις, κυνήγι σπάνιων δίσκων, έξυπνες αγορές, συζητήσεις, αξεσουάρ για το πικ-απ που χάλασε, πάρτι, πολλές εκπλήξεις και ισχυρή δόση 80ς συνθέτουν την μεγάλη γιορτή του βινυλίου που θα πραγματοποιηθεί 11, 12, 13 Δεκεμβρίου στο «Cine Κεραμεικός».

Κεντρική θεματική ενότητα της φετινής γιορτής, τα 80's διανθισμένη με εικόνα και ήχο σε πολλές παράλληλες εκδηλώσεις του προγράμματος μέσα από τις πρωτοβουλίες και προτάσεις των ανήσυχων βινυλιομανών.


Για πρώτη φορά στο Vinyl is back θα υπάρχει ένα activities access pass, προαιρετικό για το κοινό, αξίας 5 ευρώ, με το οποίο ο κάτοχός του θα έχει πλήρη πρόσβαση στις συναυλίες, αγορές με έκπτωση από πάγκους εκθετών με την ειδική σήμανση, δωρεάν καφέ, μπύρα ή αναψυκτικό, συμμετοχή σε κληρώσεις δίσκων βινυλίου, αλλά και συμμετοχή σε κληρώσεις μηχανημάτων, ηχητικών και tablets.

Παίζουμε Mystery Bag;
100 μαύρες σακούλες, σφραγισμένες, που θα περιέχουν τουλάχιστον 5 βινύλια η καθεμιά, σε άριστη κατάσταση, αποτελούν τον κορμό του μυστηριώδους παιχνιδιού βινυλίων με την επωνυμία Mystery Bag. Οι σακούλες στοιχίζουν 10 ευρώ η καθεμιά και οι συμμετέχοντες μπαίνουν ταυτόχρονα σε ένα συναρπαστικό κυνήγι 5 σπάνιων δίσκων.


DJ Set
Στη διάρκεια του τριημέρου στο Vinyl is Back στα decks θα είναι οι μουσικοί παραγωγοί : Petros Bratakos disco Barbarella, The Wanderers – Pure Vinyl Record Hop, Geo Vanakos Remember the Future – Friends Of Art, Γιάννης Παναγόπουλος, Πέτρος Αδάμ, Σάββας Συνοδινός κ.α.

Οι Next Step Quintet παίζουν Παρασκευη

Οι συναυλίες:
Τέσσερα κορυφαία ονόματα της ελληνικής jazz - blues σκηνής, οι Next Step Quintet, ο Γιώργος Κοντραφούρης με το Baby Trio του, η Τέρη Βακιρτζόγλου με το κουαρτέτο της Qualia και οι Blues Revenge του Ανδρέα Γκομόζια με guest τον βετεράνο Δημήτρη Πολύτιμο, συναντώνται για πρώτη φορά σε μοναδική συναυλία στο Vinyl is back και στο upstage Cine Κεραμεικός, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ.
Οι No Man’ s Land, Cpt. Νέφος, Libido Blume και Χωρίς Περιδέραιο το καθένα συγκρότημα με τη δική του ξεχωριστή ιστορία , όλοι σε μια συναυλία που έρχεται από την καρδιά των 80ς το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ.

Προβολή:
Η ταινία για την ανεξάρτητη και ηρωική σκηνή των 80ς «Εδώ Δεν Υπάρχει Άσυλο» του Μιχάλη Καφαντάρη παραγωγής 2015, σε σενάριο και έρευνα Βασίλη Γιαννόπουλου και συμμετοχές των Anti Troppau Council, Ανυπόφοροι, Αρνάκια, Χωρίς Περιδέραιο, Clown, FMQ, Panx Romana, Libido Blume, Villa 21 κ.α. θα προβληθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Cine Κεραμεικός το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

VINIL IS BACK

Cine Κεραμεικός Κερακειμού 58 και Μαραθώνος 13, Κεραμεικός
Είσοδος ελεύθερη
Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου: 4 μ.μ. - 8 μ.μ.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου : 11 π.μ. – 8 μ.μ.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου : 11 π.μ. – 8 μ.μ.Θέλετε να μαθαίνετε οτιδήποτε παίζει στην πόλη; Τότε κάντε like στη νέα μας σελίδα στο Facebook, City Guide by AthensMagazine.gr

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share