Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πιτσιρικά δώσε προσοχή: Έτσι θα κάνεις μια γυναικά μεγαλύτερης ηλικίας να λιώσει για σένα!

3 Νοεμβρίου 2015
Πιτσιρικά δώσε προσοχή: Έτσι θα κάνεις μια γυναικά μεγαλύτερης ηλικίας να λιώσει για σένα!

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ και λεει πως να την κανεις δικια σου και αυτην αλλα και αλλες της ηληκιας της.

Πραγματικα κανεις δεν το περιμενε να ειναι ετσι τα πραγματα αλλα τι να πουμε αφου αυτος ειναι ο απόλυτος οδηγος για να το καταφερεις

Ο τροπος προσεγγισης μιας γυναικας αποτελει διαχρονικα αφορμη προβληματισμου για καθε αντρα. Εμεις πιστευουμε οτι αυτες δεν ξερουν τι θελουν, αυτες διατεινονται οτι οι προσεγγισεις μας ειναι ρηχες και απλοϊκες και καπως ετσι χανεται η μπαλα. Για να αυξηθουν, λοιπον, οι πιθανοτητες η κινηση που θα κανεις να εχει ανταποκριση, καλο θα ηταν πριν την κανεις να παρεις τη γνωμη μιας γυναικας. Η ειδικευμενη σε θεματα σχεσεων συγγραφεας, Έλεν Κροιντον, ειναι η ιδανικη συμμαχος. Και ειναι στη διαθεση σου. Οι συμβουλες της θα σε βοηθησουν να «ριξεις το καστρο», οσο απροσιτο κι αν φανταζει.

Για γυναικα μεγαλυτερης ηλικιας

Οι περισσοτερες γυναικες καποιας ηλικιας παραπονιουνται επειδη οι αντρες που εχουν αναλογη ηλικια με αυτες ειναι

συνηθως αρνητικοι, γκρινιαρηδες και δεν εχουν καμια απολυτως ορεξη για κουβεντες. Οποτε, σημειωσε: μια τετοια γυναικα σε θελει διπλα της για τον ενθουσιασμο, την ενεργητικοτητα και την αγαπη σου για τη ζωη. Παρα την επικρατουσα αντιληψη, μια μεγαλυτερη γυναικα ειναι πιο πιθανο να ψαχνει για συγκινησεις και για φλερτ σε σχεση με μια μικροτερης ηλικιας. Πιθανοτατα ειναι πιο ανεξαρτητη, με μεγαλυτερες ευθυνες στη δουλεια και με πιο ξεκαθαρισμενη ρουτινα στη ζωη της, αρα το πιο πιθανο ειναι να μην επιζητει μονιμως την μεγαλη προσοχη των αντρων, σε αντιθεση ενδεχομενως με μια πιο νεα γυναικα. Επισης, ειναι πολυ πιθανο να εχει ξεκαθαρη εικονα για το τι ακριβως ζητα απο τον εκαστοτε εραστη της – μπορει να ψαχνει για περιστασιακη συντροφια, για «κανονικη» σχεση η μονο για σεξ. Ό,τι κι αν θελει, παντως, θα ειναι σιγουρα πολυ πιο κατασταλαγμενη ως προς τις αναγκες της, σε αντιθεση με μια νεαροτερη γυναικα που πιθανοτατα ψαχνει το «πληρες πακετο» στο συντροφο της.

Προσπαθησε, λοιπον, να αποκωδικοποιησεις τι ακριβως ψαχνει. Αν, για παραδειγμα, αναζητα καποιον για να περναει ομορφα τα Σαββατοκυριακα της, προτεινε της καποιες δραστηριοτητες.

Θυμησου: Ο ελευθερος χρονος για μια μεγαλυτερη γυναικα ειναι πολυτιμος. Και επειδη ειναι μαλλον απιθανο να θελει να περναει τα απογευματα της πινοντας καφεδες, θα πρεπει να γινεις εφευρετικος. Μαθε ποια ειναι τα ενδιαφεροντα της και προτεινε της να κανετε κατι που σχετιζεται με αυτα.

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share