Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε πρώτοι το teaser trailer από το Hangover Part II! (video)

25 Φεβρουαρίου 2011
Δείτε πρώτοι το teaser trailer από το Hangover Part II! (video)

Η ταινία "The Hangover Part II" είναι η συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του 2009 του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς, που γράφτηκε στην ιστορία ως η κωμωδία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών (στην κατηγορία των R rated ταινιών) και απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ.

Οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης και Τζάστιν Μπάρθα επιστρέφουν στους γνώριμους από την πρώτη ταινία ρόλους, όπως και οι Τζέφρι Τάμπορ, Κεν Τζέονγκ και Μάικ Τάισον.

Στο "The Hangover Part II," ο Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), ο Στου (Εντ Χελμς), ο Άλαν (Ζακ Γαλιφιανάκης) και ο Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊλάνδη για τον γάμο του Στου. Μετά το πάρτι εργένηδων του Λας Βέγκας, ο Στου έχει αποφασίσει να μην το ρισκάρει και έτσι έχει κανονίσει ένα απλό και ήσυχο γεύμα. Τα πράγματα όμως, δεν γίνονται πάντα έτσι όπως εμείς τα έχουμε σχεδιάσει. Και μπορεί ό,τι έγινε στο Βέγκας να έμεινε στο Βέγκας, αλλά αυτό που θα γίνει στην Μπανγκόγκ ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ο Φίλιπς για ακόμα μια φορά κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ συνυπογράφει το σενάριο με τους Σκοτ Άρμστρονγκ ("Starsky & Hutch") και τον Γκρεγκ Μάζιν ("Scary Movie 4").

Τα γυρίσματα της ταινίας "The Hangover Part II" ολοκληρώθηκαν στο Λος Άντζελες και στην Ταϊλάνδη.

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς

Πρωταγωνιστούν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Ζακ Γαλιφιανάκης, Εντ Χελμς, Τζάστιν Μπάρθα

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share