Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

TOP 5 - Περιστέρι: Πέντε super αφορμές για να... πεταχτείς μέχρι τα Δυτικά!

15 Οκτωβρίου 2014
TOP 5 - Περιστέρι: Πέντε super αφορμές για να... πεταχτείς μέχρι τα Δυτικά!

Περιστέρι: Ο βασιλιάς των Δυτικών Προαστίων υπεραναπτύχθηκε ραγδαία και εξελίχθηκε σε αυτόνομο προορισμό, κερδίζοντας τους ντόπιους που πολλές φορές κάνουν βδομάδες ολόκληρες να το... απαρνηθούν για την έξοδό τους. Καθόλου τυχαίο, αφού το Περιστέρι και το Μπουρνάζι, το... Λας Βέγκας της Αθήνας, προσφέρουν άπειρες επιλογές. Μέχρι πρότινος ο πεζόδρομος της Εθν. Αντιστάσεως συγκέντρωνε το ενδιαφέρον του δήμου, ενώ πρόσφατα η Βεάκη (ο παράλληλος πεζόδρομος) είναι η καρδιά του Περιστερίου με δεκάδες προτάσεις που σε ξαφνιάζουν ευχάριστα όλες τις ώρες. Εμείς συγκεντρώσαμε 5 από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση στα... Δυτικά και σου τις παρουσιάζουμε!

ARCH BEER HOUSE

Ας το πάρουμε από την αρχή. Ακούς rock; Σου αρέσει ο χαμηλός φωτισμός, το ξύλο και η... πέτρα;;; Τότε, η ARCH είναι η μπυραρία που θα σε κάνει να... κολλήσεις".Θυμίζοντας... σπίτι βγαλμένο από έναν άλλο αιώνα... σίγουρα θα σε κάνει να αισθανθείς πώς βρίσκεσαι κάπου στη... Σκωτία και απολαμβάνεις μια σπάνια ποικιλία παγωμένης μπύρας.

Εθνικής Αντιστάσεως 91, Περιστέρι, τηλ. 210 5752992, 6936164441


ΒASE GRILL

Τα δίδυμα αδέρφια Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκος δημιούργησαν αυτό το ξεχωριστό εστιατόριο με σκοπό να κάνουν τη διαφορά. Και τα κατάφεραν. Φημισμένο στέκι, όχι μόνο του Μπουρναζίου αλλά ολόκληρης της Αττικής -από εδώ έχουν περάσει αρκετοί πρωταγωνιστές της εγχώριας showbiz-, για εξαιρετικά κρεατικά πρώτης επιλογής. Από τον κατάλογο θα επιλέξεις μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα και κόντρα φιλέτο. Στα plus, η ενημερωμένη λίστα κρασιών και μπύρας.

Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι, τηλ. 210 5757455


ΜIND THE CUP

Μεράκι, τρέλλα, αγάπη, όρεξη, ρίσκο και πολλά ακόμη συναντάς σε ένα από τα πιο cosy στέκια όλων των δυτικών προαστίων.

Αιμιλίου Βεάκη 29, Περιστέρι, τηλ. 210 5776010


ΤΡΑΒΟΛΤΑΣ

Μια ψαροταβέρνα με θρυλικό και βαρύ όνομα... Τραβόλτα! Ο Λάκης ο Τραβόλτα ήταν μύθος στο Περιστέρι. Οχι μόνον επειδή ήταν δεινός χορευτής, αλλά και λόγω της φημισμένης ψαροταβέρνας του. O Σπύρος και ο Βαγγέλης ξαναχτυπούν και κάνουν ένα όνειρό τους, που μου το είχαν εκμυστηρευτεί εδώ και καιρό, πραγματικότητα. Τολμηρές και ευφάνταστες δημιουργίες με θαλασσινά κι ένα τηγάνι που σκοτώνει.

Αρκαδίας και Αγ. Παύλου 33, Περιστέρι, τηλ. 210 5719222

SEMPRE

Eνα απο τα γνωστά στέκια της εποχής με mainstream χαρακτήρα, το οποίο θα σε κάνει να το προτιμάς για τον καθημερινό καφέ σου. Η διασκέδαση διαρκεί ολη τη μέρα και το κέφι ανεβαίνει με τους 4 διαφορετικούς Djs που παίζουν in the mix δυνατές επιτυχίες στα decks. Θα βρείς νεανικές παρέες και λαμπερές παρουσίες, πεντανόστιμα snacks και κρύα πιάτα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην εντυπωσιακή κάβα του (πολλές ετικέτες απο συλλεκτικά και malt whiskies) και δοκίμασε κάποιο δημιουργικό cocktail δια χειρός των καλά διαβασμένων bartenders.

Σαρανταπόρου & Βεάκη, Περιστέρι, τηλ. 210 5787043

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share