Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Η Αίγλη και ο Κήπος των Θαυμάτων»

22 Δεκεμβρίου 2010
«Η Αίγλη και ο Κήπος των Θαυμάτων»

Φέτος τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι, θα αποδράσουν στον καταπράσινο «Κήπο των Θαυμάτων» του πολυχώρου τηςΑίγλης Ζαππείου. Η περιπέτεια τους θα αρχίσει στις 21 Δεκεμβρίου όπου θα συναντήσουν μια σειρά από πολύχρωμους χριστουγεννιάτικους χαρακτήρες και μαζί τους θα ξεκινήσουν ένα φανταστικό ταξίδι, γεμάτο εκπλήξεις, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, μέχρι τις 03 Ιανουαρίου!

Τα θαύματα στην Αίγλη ξεκινούν από νωρίς καθώς από τις 11:00 το πρωί έως τις 07:00 το απόγευμα σας περιμένει στην είσοδο ο Άγιος Βασίλης αυτοπροσώπως που μαζί με τους βοηθούς του σας προσκαλούν να περάσετε εντός της χριστουγεννιάτικης διάστασης! Εκεί, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Πρωτέας», οι μικροί μας φίλοι θα συναντήσουν τον «Μικρό Νάνο Του Δάσους» ο οποίος θα αναλάβει να τους μετατρέψει σε χριστουγεννιάτικους ήρωες, χρωματίζοντας τα προσωπάκια τους, την Αγιο - Βασιλίτσα η οποία θα τους ταξιδέψει σε μέρη θαυμαστά και ονειρεμένα, διαβάζοντας τους παραμύθια και παίζοντας κουκλοθέατρο ενώ παιχνίδια και ειδικές κατασκευές, όπως το εντυπωσιακό «Ιπποτικό Κάστρο», το πολύχρωμο «Αγρόκτημα» και το «Κάστρο Του Βυθού» υπόσχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο και διασκέδαση! Τέλος, μικρά καλικαντζαράκια έχουν αναλάβει να ψυχαγωγήσουν τους λιλιπούτειους φίλους της Αίγλης, βοηθώντας τους να ζωγραφίσουν και να κατασκευάσουν μικρό -δωράκια, τα οποία και θα πάρουν μαζί τους!

Τα θαύματα της Αίγλης όμως δεν σταματούν εδώ... Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και όσο οι μικροί σας ήρωες ζουν το δικό τους... παραμύθι, απολαύστε μοναδικές ποικιλίες καφέ, ελαφριά σνακ, χειροποίητη pizza, πλούσια πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές καθώς και γλυκές, χειροποίητες δημιουργίες από την κουζίνα του all day food & cafe Lallabai.

Τέλος, προσφέρετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια του να αισθανθεί μέλος μιας κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας, απολαμβάνοντας την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τις δημιουργικές γεύσεις που κρύβουν τα εορταστικά μενού του δύο φορές βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο, εστιατορίου Cibus στην Αίγλη Ζαππείου. Ανακαλύψτε πρωτότυπα πιάτα που μαρτυρούν τη φρεσκάδα και τον πλούτο των αγνών πρώτων υλών και γευθείτε ευφάνταστες συνταγές, όπως ακριβώς «προστάζουν» οι γιορτινές μέρες!

*Η είσοδος στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο «Κήπος των Θαυμάτων» του πολυχώρου της Αίγλης Ζαππείου, είναι ελεύθερη!

** Η τιμή για το Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και το Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, στο εστιατόριο Cibus, είναι €70,00 / άτομο και €90,00 / άτομο, αντίστοιχα.

Αίγλη Ζαππείου

Eίσοδος από Βασ. Όλγας- τηλ.: 210.33.69.364, 210.33.69.300

www. aeglizappiou.gr - E-mail: [email protected]. Ελεύθερο Parking

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share