Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιορτινές εµφανίσεις για πάρτι και ρεβεγιόν

14 Δεκεμβρίου 2010
Γιορτινές εµφανίσεις για πάρτι και ρεβεγιόν

Αποδράστε από την πρακτική πλευρά του εαυτού σας για να επιλέξετε το κατάλληλο φόρεµα για «τα κορίτσια του πάρτι». Μπορεί ένα πρόσωπο να λάµπει από ευτυχία µόνο επειδή φοράει ένα ρούχο που ποθούσε πολύ να αποκτήσει; Η απάντηση είναι θετική και βγαίνει από το πόρισµα για τα «φορέµατα του πάρτι». Αυτήν την ειδική κατηγορία εξαιρετικού ρούχου που πρέπει να πληροί το σύµπαν των απαιτήσεων µίας σύγχρονης γυναίκας.

Φορέµατα υπάρχουν πολλά. Τα ίσια αµάνικα, για τις ώρες του γραφείου. Τα πλεκτά για σπορ δραστηριότητες και περιπατητικές διαθέσεις. Τα απλά µαύρα για όλες τις επίσηµες περιστάσεις.

Οταν όµως φτάνουµε στο ντύσιµο για πάρτι, τότε το φόρεµα πρέπει να είναι ξεχωριστό, αγαπηµένο και µε «µαγικές» ιδιότητες. Ενα τέτοιο φόρεµα δείχνει να ζει µαζί µε την κάτοχό του. Και να συναισθάνεται τη χαρά της,την προσµονή της για αυτές τις ώρες της γιορτής. Μιλά άλλοτε για τη θελκτική γυναίκα που ντύνεται κοµψά και διακριτικά προβάλλοντας όλα τα στοιχεία της θηλυκότητάς της. Κι άλλοτε γιαµία κακοµαθηµένη νεαρή ύπαρξηπου έχει συνηθίσειτις προσκλήσεις σε πάρτικαι έχει προσαρµόσει στο κουλ ύφος της κάποιες λεπτοµέρειες λάµψης, εκζήτησης και τολµηρού ύφους.

Οι γυναίκες δείχνουν µετο ντύσιµό τους αυτό που αισθάνονται κιαυτό που πραγµατικά είναι ως χαρακτήρες.Η ευτυχία δεν κρύβεται. Κι ένα όµορφο φόρεµα την τονίζει. Κάποιες κοπέλες που έχουν αυτό το ανεξήγητο και απροσδιόριστο «κάτι» (το je ne sais quoi που λένε οι Γαλλίδες) στην εµφάνισή τους καικρατάνε τον έλεγχο του στυλ τους, είναι έµπνευση. Γιατί συνήθως ο τρόπος µετον οποίο διαλέγουν τα φορέµατά τους βγάζει φρεσκάδα συνδυασµών και πρωτοτυπία.

Τα όµορφα φορέµατα για πάρτι είναι µία αναγκαιότητα. Ανάµεσα στις ραφές τους, στα σχέδια των χρωµάτων τους, στις µικροσκοπικές λεπτοµέρειες των στολιδιών τους, στους συνδυασµούς των υλικών τους βρίσκεται το στοιχείο της µεταµόρφωσης. Είναι αλήθεια ότι το κατάλληλο φόρεµα για πάρτι αλλάζει την εικόνα τουσώµατος. Και αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθηση και φέρνει το χαµόγελο της ευτυχίας. Το δεύτεροτο προκα λούν λέξεις, βλέµµατα,σώµατα.

Που αντιδρούν στη θέα µιας αποκαλυπτικής πλάτης µέσα από το βαθύ V ενός ιδιαίτερου φορέµατος. Ισως και να έχει να κάνει µε το στοιχείο της θεατρικότητας από τα µακριά εξωτικά φτερά που στροβιλίζονται από τη µέση και κάτω σε ένα φόρεµα µε απλό, εφαρµοστό κορσάζ.

Ή µε τον «υπόκωφο» ερωτισµό της µαύρης δαντέλας συνδυασµένης µε διάφανη µουσελίνα. Μέσα στους χώρους µε σκονισµένες και µαυρισµένες από ρύπους επιφάνειες, όπου συνήθωςφιλοξενούνται τα πάρτι, ένα λευκό φόρεµα δείχνει ότι είναι κίνηση επιπολαιότητας. Οµως το λευκό χρώµα µόνο θετικούς συνειρµούς προκαλεί αυτήν τη δύσκολη εποχή, για τον ρόλο της σηµερινής γυναίκας ως ροµαντικής επαναστάτριας.

Η επιλογή ενός φορέµατος για πάρτι είναι πρόκληση καλαισθησίας και καλής τοποθέτησης χρηµάτων. Τόσο απλό ώστε να µην το ξεπεράσει ο χρόνος και ταυτόχρονα τόσο εορταστικά βραδινό για να συνδράµει στη χαρούµενη ατµόσφαιρα του πάρτι. Η πρόκληση δεν είναι στο πόσο αποκαλυπτική θα εµφανιστείτε, αλλά στο πόσο εκλεπτυσµένα σέξι θα είναι το στυλ σας. Γιατί όλοι κυνηγάµε το διαφορετικό. Εστω κι αν το επιδιώκουµε µε τα ίδια µέσα, µε τα ίδια ρούχα, δείχνοντας εµπιστοσύνη στους ίδιους σχεδιαστές, υπακούοντας στους κανόνες της πασαρέλας τους. Οµως όχι. Υπάρχει ακόµη περιθώριο να επιβάλετε την αύρα της σεξουαλικότητας σας µε τους δικούς σας όρους. Ανοίγετε το µυαλό σας, εµπιστεύεστε το ένστικτό σας, ακονίζετε την αισθητική σας και επιλέγετε µε κίνητρο το παιχνίδι των υπαινικτικών αποκαλύψεων. Επίσης, δείτε αυτήν τη συµπεριφορά αλλαγής της εµφάνισης σαν έναν ρόλο. Αλλωστε η πιο ευχάριστη πλευρά του έχει να κάνει µε την επιθυµία σας να ξεχωρίσετε ανάµεσα στους καλεσµένους και να αναδειχτείτε στο «κορίτσι του πάρτι». Τόση µεταφυσική δύναµη είναι δυνατό να µεταδίδει ένα ρούχο; Μα γι' αυτό υπάρχουν τα όνειρα και τα φορέµατα που τα προκαλούν. Επιτρέψτε στους εαυτούς σας την πολυτέλεια του χαµόγελου και καλή διασκέδαση για τις επόµενες ηµέρες.

ΠΗΓΗ: www.tanea.gr

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share