Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Salty": Σαλπάροντας για την απόλαυση!

6 Ιουνίου 2014

Το εστιατόριο που... μυρίζει θάλασσα αποτελεί έναν από τους σταθερότερους προορισμούς γεύσης στο Μικρολίμανο τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που το έχουν συνδέσει με την ιστορία του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου (ΝΑΣ) που από το 1929 «κοσμεί» την πόλη με λαμπρές επιτυχίες.

Δεν είναι λίγοι οι «γευσιγνώστες» από κάθε σημείο της Άττικης που το επισκέπτονται καθώς γνωρίζουν -όπως ο καθένας- πως εδώ θα βρουν ένα πλήρες γευστικό μενού με υπέροχη κουζίνα θαλασσινών αλλά και κρεατικά, ενώ στα highlights ανήκουν και τα απίθανα γλυκά του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά καθώς εδώ μπορείς ακόμη να απολαύσεις το cocktail σου με συνοδεία fingerfood!

Επιπλέον από τα εντυπωσιακότερα ατού του Salty είναι η τοποθεσία, η διακόσμηση και η αύρα του!

Το Salty το «αγκαλιάζει» το αεράκι του Μικρολίμανου. Η μαγευτική θέα και η προσεγμένη μουσική του σε χαλαρώνει, σε ξεκουράζει και σε κάνει να μη θέλεις να φύγεις. Χώρος ατμοσφαιρικός, δίπλα στην θάλασσα, (ή μάλλον επάνω στην θάλασσα!), παίζει με τις αποχρώσεις του λευκού και της άμμου, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι σε εξώστη καραβιού.

Ιnfo

Ακτή Κουμουνδούρου 1, Μικρολίμανο, Πειραιάς, τηλ. 210 4117333

Facebook: Salty cafe bar restaurant

www.salty-nas-restaurant.gr

 

Ψαροταβέρνες

Ροή ειδήσεων

Share