Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Magic Bus: Μαγικές διαδρομές διασκέδασης στο Παγκράτι!

8 Αυγούστου 2016
Magic Bus: Μαγικές διαδρομές διασκέδασης στο Παγκράτι!

To Μagic Bus ξεκίνησε σαν μια ιδέα που από μικροί επιθυμούσαν να υλοποιήσουν ο Δημήτρης με τον Σωτήρη. Και τα κατάφεραν! Τον Ιούνιο του 2016 το "μαγικό λεωφορείο" συγκέντρωσε όλες τις αναμνήσεις, τα ταξίδια και την αγάπη για τη μουσική στο κατάστημα της οδού Σπύρου Μερκούρη και τον αριθμό 22, δημιουργώντας ένα bar με εξειδίκευση στον καφέ και στα cocktail, που κουβαλά το δικό τους στίγμα και προσωπικότητα, γεγονός που μαρτυρά άλλωστε και η αρκετή προσωπική εργασία στο χώρο.

Αυτό ακριβώς είναι το Magic Bus που γεμίζει τις μέρες και τα βράδια σου με διαφορετικές νότες διασκέδασης. Tο Παγκράτι απέκτησε λοιπόν ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα σποτ.

Το εσωτερικό του Magic Bus διαθέτει modern vintage χαρακτήρα. Το πλακάκι στο bar, οι λεπτομέρειες σε τοίχους και ράφια, τα αρκετά χρώματα δείχνουν ακριβώς τις διαθέσεις του.

To Magic Bus ενδείκνυται για κάθε στιγμή της ημέρας: Εδώ όλα ξεκινούν νωρίς το πρωί με εξαιρετικής ποιότητας καφέ (να ξέρεις πως εδώ θα βρεις Taf) και πρωινό -μπορείς να φας ακόμη και δημητριακά με γάλα-, πίτσα ή κάποιο σνακ. Όταν τα φώτα αρχίσουν να χαμηλώνουν τη σκυτάλη παίρνουν νόστιμα cocktails και ιδιαίτερες μουσικές.

Τα κοκτέιλ λοιπόν έχει επιμεληθεί ο bartender Δημήτρης Ντόκος με το best seller Μagic Bus να ξεχωρίζει (με βάση το ρούμι και πορτοκάλι, καρύδα, lime, ζάχαρη, κανέλλα και μέντα) όπως και το Skinos X... (Skinos, βότκα, μαρμελάδα μανταρίνι, lime, ζαχαρη, bitters), χωρίς ωστόσο η υπόλοιπη λίστα να υστερεί. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς σε αυτή θα βρεις το cocktail που σου ταιριάζει μέσα από μια προσεκτικά διαμορφωμένη γκάμα επιλογών. Πρωταγωνιστικό ρόλο όμως εδώ έχει και ο καφές, με τον Σωτήρη να είναι υπεύθυνος και να εξειδικεύεται στο αντικείμενο - είναι άλλωστε και μέλος της SCAE.

Όσo για το μουσικό χαλί που συνοδεύει όλα αυτά; Εδώ θα ακούσεις μαύρες κυρίως μουσικές (soul, funk, jazz αλλά και reggae) μαζί με πολλές ροκ παρεμβολές.

Τέλος μην παραλείψεις μέσω της σελίδας του Magic Bus στο Facebook να ενημερώνεσαι για τα events που λαμβάνουν χώρα εδώ: Από DJ set και live εμφανίσεις μέχρι guest bartending και μπαζάρ.

Info

Σπύρου Μερκούρη 22, Παγκράτι, τηλ. 215 5003160

Kαθημερινά από τις 09.30

Cocktails από €7

Facebook: Magic Bus

 

Ροή ειδήσεων

Share