Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

James Joyce: Μια αυθεντική pub με "άρωμα" Ιρλανδίας στο κέντρο της Αθήνας!

18 Δεκεμβρίου 2015
James Joyce: Μια αυθεντική pub με

Το James Joyce αποτελεί τη μοναδική Ιρλανδική παμπ στο κέντρο της Αθήνας –ακόμα και ο ιδιοκτήτης της είναι Ιρλανδός- και το όνομά της σε οδηγεί κατευθείαν προς… τον ομώνυμο συγγραφέα και ποιητή! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι «διακοσμημένη» με βάση το σκούρο ξύλο, έτσι ώστε να θυμίζει την εικόνα των πασίγνωστων παμπ της χώρας των Κελτών.

Στο James Joyce την διαφορά ασφαλώς την κάνει και η κουζίνα με αγαπημένα -πιάτα των Ιρλανδών να έχουν εδώ την τιμητική τους: Fish and Chips, Steak και Guinness pie, Irish breakfast είναι μόνο μερικά από αυτά που σερβίρονται τόσο με τον παραδοσιακό όσο και με τον σύγχρονο τρόπο. Μάλιστα, τις κρύες Κυριακές του χειμώνα εδώ σας περιμένει το ειδικό ψητό που συνοδεύεται με πουτίγκα Yorkshire! Όλα αυτά φυσικά ενώ το ποτήρι σου γεμίζει διαρκώς με… μπύρα Guinness και όχι μόνο!

Η live μουσική της παμπ «σπάει» τα σύνορα, καθώς φιλοξενεί μουσικούς από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, καλύπτει και την ανάγκη σου για ποδόσφαιρο ή rugby, καθώς η τηλεόραση είναι «συνδεδεμένη» με το γήπεδο!

Εάν θέλεις να βιώσεις την εμπειρία της ζεστής ατμόσφαιρας του James Joyce, πρέπει να είσαι έτοιμος να απολαύσεις τον υπέροχο συνδυασμό… της Ελληνικής κουλτούρας και των ξένων «γεύσεων».

Η Ιρλανδική πάμπ είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 12 μ.μ. μέχρι… αργά το βράδυ!

Info

James Joyce (The)

Άστιγγος 12, Μοναστηράκι

Tήλ: 2103235055

www.jjoyceirishpubathens.com.

 

Οι καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας

Ροή ειδήσεων

Share