Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ARCH BEER HOUSE: Μια μοναδική ροκ εμπειρία με άρωμα... ζύθου στο Περιστέρι!

7 Ιανουαρίου 2015
ARCH BEER HOUSE: Μια μοναδική ροκ εμπειρία με άρωμα... ζύθου στο Περιστέρι!

Ακούς rock; Σου αρέσει ο χαμηλός φωτισμός, το ξύλο και η... πέτρα;;; Τότε, η ARCH είναι η πρόταση που θα σε κάνει να... "κολλήσεις".

Από το 1993 η μπυραρία - rock bar του Περιστερίου αποτελεί διαχρονικό σημείο συνάντησης για όσους... τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις αλλά όχι μόνο!

Σε έναν χώρο... βγαλμένο από άλλον αιώνα και υπό την... επίβλεψη προσωπιπικοτήτων όπως ο Jimi Hendrix, o Bruce Dickinson, o Alice Cooper, o Freddie Mercury, η Janis Joplin, ο Kurt Cobain κ.α. θα απολαύσεις είτε στο ξύλινο επιβλητικό μπαρ είτε στους μοναστηριακού τύπου πάγκους άφθονη παγωμένη μπύρα, επιλέγοντας ανάμεσα σε 17 βαρέλια και 150 ετικέτες!


Φυσικά όποια μπύρα κι αν επιλέξεις δεν θα είναι... μόνη καθώς μπορείς πάντα να τη συνοδεύσεις με ζεστά και κρύα πιάτα και γεύσεις που κυμαίνονται από λουκάνικα και κρεατικά (με τις χορταστικές ποικιλίες να καταλαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος), burgers και brezels μέχρι χαλούμι και αραβικές πίτες.

Μην παραλείψεις τέλος να παρευρεθείς σε κάποιο από τα ετήσια events της Arch -St Patricks Day, Oktoberfest ή ακόμη και το γενέθλιο πάρτι κ.α.- που γιορτάζονται εδώ με ιδιαίτερο τρόπο.

Info

Εθνικής Αντιστάσεως 91, Περιστέρι

Τηλ. 210 5752992, 6936164441

Καθημερινά από 19:00

Facebook: Arch Beer House (official page)

 

Οι καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας

Ροή ειδήσεων

Share