Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Excalibur Castle cafe: Η παγωμένη μπύρα ρέει... σε ένα Μεσαιωνικό κάστρο στην Καισαριανή!

18 Σεπτεμβρίου 2014
Excalibur Castle cafe: Η  παγωμένη μπύρα ρέει... σε ένα Μεσαιωνικό κάστρο στην Καισαριανή!

Παγωμένη μπύρα, πλούσιες ποικιλίες... και ένα σκηνικό που θυμίζει Μεσαιωνικό κάστρο! Το Exculibur Castle Café στην Καισαριανή θεωρείται το στέκι των «ιπποτών της μπύρας», με πάνω από οχτώ διαφορετικές κάνουλες μπύρας και 50 ετικέτες μπουκαλιών.

Εκεί θα βρεις από «κλασσικές» μπύρες, όπως είναι η Erdinger, η Carlsberg και η Guinness... μέχρι πιο ιδιαίτερες (Schlenkerla, Kilkenny, Schneider Weisse). Βέβαια, συνοδεύονται από λαχταριστά πιάτα με λουκάνικα, κομμένες πίτες και πατάτες, club sandwich ή ακόμα και burger που συχνά βρίσκονται σε... τιμές προσφοράς!

Η μπύρα ρέει άφθονη... στο μπαρ του Exculibur που συνοδεύεται από ξύλινα έπιπλα, μοναστηριακά τραπέζια για μεγάλες παρέες και ένα τεράστιο σπαθί που κρέμεται από το ταβάνι. Η μουσική του... ροκ και η ιδανική πρόταση για τα βράδια, η μπύρα με το «μέτρο» ή αλλιώς ο σωλήνας με την κάνουλα που θα «μαγέψει» την παρέα σας!

Ωστόσο, πέρα από τις βραδινές ώρες, το Excalibur Castle Café προσφέρει και ποιοτικό καφέ σε φοιτητικές τιμές, αφού ανοίγει τις πόρτες του από τις 08:00 το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Info

Excalibur Castle Cafe

Περιοχή: Υμηττού & Ανδρέα Δημητρίου, Καισαριανή.

Facebook: www.facebook.com/excaliburcastle

Τηλ: 21 2102 8926

 

Οι καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας

Ροή ειδήσεων

Share