Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bock: Και Beer και Cocktail Restaurant στου Μακρυγιάννη!

12 Σεπτεμβρίου 2014
Bock: Και Beer και Cocktail Restaurant στου Μακρυγιάννη!

Βάζουμε στο boston έναν ανερχόμενο barman, τρεις αρχιτέκτονες, μια φοιτήτρια και μισό Γερμανό. Χτυπάμε καλά (shaken, not stirred) και φτιάχνουμε την κορυφαία ομάδα για να δημιουργηθεί το Bock Beer and Cocktail Restaurant!

Έτσι απλά λοιπόν πάρθηκε η απόφαση για να μεταμορφωθεί ένα βιοτεχνικό εργαστήριο του 1935 σε ένα χώρο ιδιαίτερο, με τούβλο και ξύλο, επενδυόμενοι στην άνεση και τη ζεστή ατμόσφαιρα. Το παλιό κτήριο του Μεσοπολέμου στην οδό Σπύρου Δοντά 9 στεγάζει την αγάπη των ανθρώπων του για την Βορειοευρωπαϊκή κουζίνα σε συνδυασμό με την καλή μπύρα και το ποτό.

Το menu ειναι επηρεασμένο αρκετά από τη νοτιογερμανική κουζίνα και οχι μόνο, και περιλαμβάνει ποικιλία λουκάνικων, αργοψημένο τραγανό χοιρινό κότσι, ξινολάχανο, ραβιόλια με ανάμικτο κιμά και σπανάκι σε ζωμό και το ψητό ζαμπόν γνωστό ως Leberkaese. Αξίζει να δοκιμάσετε την κλασσική βόρειο-ιταλική συνταγή μοσχαρίσιου Ossobuco με σάλτσα λαχανικών και λευκού κρασιού.

Οι πέντε βαρελίσιες μπύρες και η μεγάλη επιλογή ετικετών σε μπουκάλια θα ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε εκτός από κλασσικά cocktails, και άλλα με βάση τη μπύρα!

Η κουζίνα είναι ανοιχτή εως τις 23:30. Το bar συνεχίζει μέχρι να... κουραστείτε!

Info

Σπύρου Δοντά 9, Μακρυγιάννη

www.bock.gr

Κρατήσεις στο 210 9200369 μετά τις 15:00 ή στο 6947 568333

Facebook: Bock Beer Restaurant

 

Οι καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας

Ροή ειδήσεων

Share