Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Mind the pub: Μια βρετανική παμπ με... στυλ ελληνικό στην Ηλιούπολη!

14 Δεκεμβρίου 2014
Mind the pub: Μια βρετανική παμπ με... στυλ ελληνικό στην Ηλιούπολη!

Μια αγγλική παμπ με στιλ ελληνικό που συνδυάζει με τρόπο κομψό τη λονδρέζικη ποπ κουλτούρα και την αθηναϊκή φινέτσα. Ένα στέκι με κάτι παραπάνω από 1 χρόνο λειτουργίας αλλά με αρκετούς και φανατικούς φίλους.

Το όνομα, η διακόσμηση και η μουσική σε ταξιδεύουν νοερά στη Βρετανία, στον υπόγειο της αγγλικής πρωτεύουσας.

Σε κάθε παμπ που σέβεται τον εαυτό της η μπύρα αποτελεί το κέντρο του κύκλου. Η ποικιλία είναι πλατιά τόσο που κάθε φορά υπάρχει η δυνατότητα νέων δοκιμών. Βαρελίσιες και εμφιαλωμένες, ξανθιές, μαύρες και κόκκινες, lager, pilsner και weiss, ελληνικές και εισαγωγής καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις των θαμώνων.

Ατού ομολογουμένως το φαγητό, για γεύμα ή δείπνο. Τα πολυδιαφημισμένα burgers αποτελούν τη ναυαρχίδα του menu, το οποίο ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και προσφέρει νέες γευστικές εμπειρίες, ενώ τα special dishes κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνουν μια αίσθηση μυστηρίου.

Κυρίαρχο στοιχείο επίσης ο επώνυμος καφές, αφού το "Mind the Pub" ανοίγει καθημερινά από το πρωί. Καφές που συνδυάζεται άριστα με το χορταστικό πρωινό του Σαββατου (πλεον) και της Κυριακης μια ιδέα που αγκαλιάστηκε από το ξεκίνημά της. Τα δυσεύρετα bagels έχουν αποκτήσει σταθερό κοινό, αφού μπλέκονται αρμονικά με αλμυρούς και γλυκούς συνδυασμούς. Γι' αυτό έχε το στο νου σου το "Mind the Pub".

Info

Aνδρέα Παπανδρεου 13, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9703811

 

Οι καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας

Ροή ειδήσεων

Share