Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Pizzeria Dei Fratelli: Μοναδικές ιταλικές σπεσιαλιτέ στη Νέα Σμύρνη!

15 Ιουλίου 2015
Pizzeria Dei Fratelli: Μοναδικές ιταλικές σπεσιαλιτέ στη Νέα Σμύρνη!

Ένα... ολόφρεσκο ιταλικό εστιατόριο -με μακρόχρονη όμως παράδοση από τις προηγούμενες γενιές- συναντά κάποιος μια ανάσα από τη λεωφόρο Συγγρού. Το Pizzeria Dei Fratelli μπορεί να μετρά κάτι παραπάνω από ένα χρόνο λειτουργίας, οι άνθρωποί του όμως γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά της πεντανόστιμης κουζίνας της γειτονικής χώρας: Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, τα αδέρφια Νίκος και Σάββας, έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους ανοίγοντας το Pizzeria Dei Fratelli. Η οικογενειακή παράδοση ξεκίνησε από τον πατέρα τους, Αλκιβιάδη , το 1965, όπου με ελάχιστα περισσότερα από τις οικογενειακές του συνταγές, φεύγει από την Ελλάδα με προορισμό τις Η.Π.Α..Εκεί, αρχικά μοιράστηκε τις συνταγές του με τους κατοίκους της Μασαχουσέτης, ανοίγοντας το πρώτο από τα τρία εστιατόρια του.

Το ταξίδι του Αλκιβιάδη τον οδήγησε τελικά να εγκατασταθεί στις Συρακούσες (Syracuse) της Νέας Υόρκης όπου το 1972 άνοιξε το δεύτερό του εστιατόριο και το 1983 άνοιξε το τρίτο. Και οι τρεις οικογενειακές επιχειρήσεις, κατάφεραν να προσφέρουν στους πελάτες τους όχι μόνο απολαυστικό και νόστιμο φαγητό αλλά και ένα άνετο και φιλόξενο χώρο όπου όλοι ένοιωθαν σαν το σπίτι τους. Μετά από 35 χρόνια φροντίζοντας ευχαριστημένους καλεσμένους, ο Αλκιβιάδης μαζί με την σύζυγό του Μαρία, αποσύρθηκε από την επιχείρηση, παίρνοντας σύνταξη.



Από μικρή ηλικία ο Νίκος και ο Σάββας, δούλευαν κοντά στους γονείς τους, μαθαίνοντας να ακολουθούν την ίδια ηθική εργασίας και το πάθος για να δημιουργούν καλό και ποιοτικό φαγητό σε ένα φιλόξενο χώρο με σεβασμό πάντα προς τους πελάτες. Έτσι αποφάσισαν να φέρουν πίσω στην Ελλάδα την οικογενειακή αυτή εμπειρία, προσθέτοντας μια νότα Ιταλίας.

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις ολόφρεσκα ζυμαρικά και απολαυστική πίτσα. Μάλιστα η τελευταία, φτιάχνεται με τη μυστική συνταγή που κρατά πάνω από 40 χρόνια και, πίστεψέ μας, πραγματικά κάνει τη διαφορά! Επίσης θα βρεις και ζουμερά φιλέτα, ενώ το μενού αναενώνεται με νέες και έξυπνες προτάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Must taste η αυθεντική καρμπονάρα!


Info

Ανοιχτά καθημερινά 12.00-00.30/ Παρασκευή & Σάββατο έως τη 01.00

Τιμή €12-18

Kράτητος 10 & Σπαθάρη, τηλ. 210 9355220


www.pizzeriadeifratelli.gr

Facebook: Pizzeria Dei Fratelli

 

Nέα Σμύρνη

Ροή ειδήσεων

Share