Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Pausa: Μία απολαυστική και 100% Ιταλική εμπειρία στο Μαρούσι!

21 Ιανουαρίου 2015
Pausa: Μία απολαυστική και 100% Ιταλική εμπειρία στο Μαρούσι!

Το restaurant-wine bar Pausa, σε υποδέχεται πρόθυμα κάθε ώρα της ημέρας...

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς χώρους εστίασης στα βόρεια προάστια. Με κομψό και σικάτο περιβάλλον, το Pausa καλύπτει κάθε σου διάθεση. Η επιβλητική μπάρα είναι όμορφα δεμένη με τον χώρο του κυρίως εστιατορίου, δίνοντάς σου την επιλογή τόσο του χαλαρού κρασιού, όσο και κανονικού γεύματος...

Το εξυπηρετικό και πρόθυμο να σε βοηθήσει προσωπικό του, αποτελεί τον ξεναγό σου στο γευστικό ταξίδι στην γειτονική Ιταλία.

Ο κατάλογος, μπορεί να σου καλύψει κάθε επιθυμία, όμως δεν πρέπει να παραλείψεις τα χειροποίητα ζυμαρικά, που φτιάχνονται εκείνη την στιγμή στην κουζίνα του Pausa. Ξεχωριστές και ευφάνταστες είναι και οι σαλάτες με κινόα, ενώ από τα κυρίως θα μείνεις άφωνος με την μοσχαρίσια ταλιάτα (από μοσχάρι black angus,συνοδεύεται µε σάλτσα gorgonzola και σπιτικό πουρέ πατάτας µε λαχανικά σχάρας)

Η μοναδική γευστική εμπειρία εκτός του προσωπικού όμως, βασίζεται και στα εκλεκτά και φρέσκα υλικά, που χρησιμοποιούνται. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, prosciutto di Parma, parmiggiano Reggiano και ξύδι μπαλσάμικο Πάρμας, είναι ένα δείγμα μόνο, της ανώτερης ποιότητας που διαθέτει το Pausa.

Παρασκευές και Σάββατα, μπορείς να απολαύσεις το δείπνο ή το κρασί σου με την συνοδεία ζωντανής μουσικής, καθώς το Pausa φιλοξενεί τέτοια event. Μελωδική και ταξιδιάρικη jazz, χορευτική λάτιν αλλά και τα απαραίτητα Γαλλικά και Ιταλικά κομμάτια, ερμηνεύονται από επιλεγμένους καλλιτέχνες.

Info

Αγίου Κωνσταντίνου 46 & Ηφαίστου 3, Μαρούσι
Τηλ-Fax: 210 6180533-5
Website: http://www.pausa.gr/
Facebook: Pausa all day bar - resto

 

Ροή ειδήσεων

Share